🌞 En helt underbar syskonresa... 🌞

Det Àr den sjunde syskonresan vi gör i Är. Det Àr nu tradition, att vi tre syskon, Lars, Marita och jag, varje Är ger oss ivÀg till en plats i Sverige som vi Àr nyfikna pÄ. Hittills har resorna gÄtt till Göta kanal, JÀrvsö, Mariefred, GÀvle, Fryken i VÀrmland, Norrköping och i Är till TÀllberg i Dalarna.
 
Dessa resor sÀtter sig i kropp och sjÀl och stannar dÀr. Platsen blir inramningen till djupa samtal och existentiella frÄgor om var och ens liv och livssituation. Hur har vi det och hur kan vi tÀnka kring de bekymmer vi  möter i livet, vad kan vi bidra med till varandra, massor, massor. Och dÀrtill Àter vi gott och förstÄs spelar vi kort lÄngt in pÄ natten och skrattar sÄ tÄrarna rinner mellan varven.
 
Vi besökte RÀttvik och dess kyrka, vi har en viss faiblesse för svenska kyrkor och försöker göra kyrskobesök nÀr vi reser runt.
 
Dalecarlia hotell (hotellet inrymmer mycket historia, sĂ„ lĂ€s gĂ€rna mer pĂ„ deras hemsida) slog oss med hĂ€pnad nĂ€r vi klev ur bilen och sĂ„g ut över nĂ€stan hela Siljan, vackert Ă€r ett alldeles för litet ord för att beskriva den utsikten vi var i hela dygnet... Nu övergĂ„r vi till bilder som dock bara fĂ„ngar en liten del av det magiska vi levde i detta hĂ€rliga dygn i TĂ€llberg... đŸ€—đŸ˜˜Â 
 
En inramning pÄ syskontrÀffen som nog Àr den absolut magiska hittills... 
 

Vi hade bokat rum med utsikt över Siljan, det var en speciell kĂ€nsla att kliva in pĂ„ rummet och inte minst att vakna till detta paradis utanför fönstret 😚
 
Maten Àr en viktig ingrediens i vÄra syskonresor, vi blev inte besvikna pÄ trerÀttersmiddagen som ingick i bokningen, förrÀtten med rÀkor och pilgrimsmusslor, tartar och sÄ varmrÀtt med fjÀllröding och ost som dessert eller pÀron. Mums sÄ gott! 
 
Och middagen inramades av en fantastisk solnedgÄng ...
 
En plats vÀrd att stÄ med pÄ din bucketlist (detta vackra foto Àr taget av min bror Lars)
 
KĂ€ra syskon, Lars och Marita đŸ„°â€