invigning av husbilen... åtminstone för mig

så äntligen fick även jag boa in mig i vår nya husbil. Den är så himla fin och trivsam, mycket mer rymd och ljus än den förra och större plats vid köksdelen och frukostbordet. Raija var med också för första gången och uppskattade verkligen campinglivet. Tänk vad spännande. Zirhie sussar i sin "koja" som vi gör när vi drar runt gardinen runt passagerarsätet. Där ligger hon och myser... Skön säng också trots att Embla upptar en stor del av den :-)

Vacker hund har vi också eller kanske t.o.m. två? Ett BIR och ett BIM och CACIB för Hera och ett BIM och ett BIR med BIS-2 valp för Musse. Ja det kan man väl kalla lyckat?

Elnagh Prince


Fin och urskön dubbelsäng

... nu var det flyt igen...

ja hela veckan har flytit på bra. Min jobbarkompis kallar det "flow" och det har mer eller mindre varit flow vecka. Allting har rullat på, veckan började med en härlig dag med min biträdande handledare och andra kollegor inför hans professor emeritur utnämning. Fantastisk middag. Härlig promenad genom uppsala på försommarnatten till en av stadens attraktivaste adresser där jag ordnat två lägenheter. Sov förvisso illa men kämpade iväg till Gävle och hade en härlig dag med mina studenter, sen kväll. Tuff torsdag med texter och förberedelser till både det ena och andra. Väntar på besked inför höstens artikelskrivning.

Fredag kunde jag sitta med avhandlingen i stort sett hela dagen och kom bra långt på kapitel fyra. Känns super bra. Har också tränat både torsdag och fredag och ser framemot mer träning till veckan.

Och idag inleder vi helgen med att vinna Bäst i Rasen med lilla Hillary. Duktig flicka. Nu väntar jag med spänning vad som händer i gruppen?

Husbilen är packad. Hundarna förberedda. Nu bär det av till Eskilstuna! För imorgon är det hundutställning igen! Men då ska jag jobba som ringsekreterare så då blir det skärpning! Puss och kram

Lilla Hillary till vänster och hanhundsvinnare Inakos till höger.

... varje dag är en berättelse...

ja varje dag är en unik berättelse för varje människa... min dag idag har varit så mycket glädje... minnen från en helt fantastisk gårdag med föreläsningar till förmån för Professor Ulf P Lundgrens insatser för pedagogikämnet i Sverige (min bitr handledare) med efterföljande fantastisk middag och för att inte tala om att jag lyckades få det perfekta bordssällskapet med bl.a. Gunnel och Agneta som var mina diskutander på 10 procentaren :-) vad ljuvligt att ses o samspråka igen!!!! Promenaden till Rundels gränd... där jag men varma tankar till Håkan fått tillgång till varsin lgh till mig och Daniel... tog det tio minuter i försommarvärmen... vilken lyx... önskar det vore oftare...

Avslutar dygnet med en SÅ trevligt signerat avhandling från Anneli Frelin (det värmde - om du läser detta) och en mycket givande kväll med min distanskurs... men alltid med smolk... önskar jag kunnat göra mer för de två som hoppade av...

mer än dödstrött... sov gott... jag hoppas era liv är lika fantastiska som mitt...