♥ Oj vad det har studsat idag ♥

Besked på besked har gjort att livet idag har varierat mellan djupt under ytan till högt över himlen! Tack och lov så slutade dagen högt över himlen, eller händerna i luften, pannan i baren...
 
Men idag fick jag snusa på bebis, mums, vilken vacker liten krabat. Nu längtar vi tills han kör omkring som en galning på fyrhjuling vid fyra års ålder, som nya grannarnas son, j-ar vad det går fort när han kör förbi på sin fyrhjuling ☺ och roligt har han!
 
Sen fick vi valpköparbesök, det blev fika och lång trevlig pratstund. Bortlämnad för trimning och så fint trimmad. Överraskande positivt! Vaskulärdag blev det idag med efterföljande träning, saknade dock den ordinarie instruktören som var på kurs.
 
Nu längtar jag tills imorgon, då har vi planerat en låååång promenad med hundarna, lite bättre väder, passbeställning, kroppsvila, hjärngympa...
 
Hoppas ni också ser framemot veckans dagar ♥ Kram till er så här en sista tisdag i oktober ♥
 
Unna er lite studs och snurr i livet ibland ♥

☼ Att ansöka om visum och lite mer en måndag i oktober ☼

Idag började dagen med att jag tittade ut och förvånades över att inte all den snö som visades på tv igår var här. Det var uppehåll! Något senare kom det lite snö farandes i luften men senare övergick det till regn och sen har det vräkt ner hela dagen. Inget uppmuntrande väder precis, längtar bort helt enkelt. Vi klädde oss varmt och gick en sväng med hundarna. Sen åkte CG på möte, jag bar in 2 kbm ved till. Så nu har vi ved ett par år minst. Det regnade som sagt hela tiden. Så när jag kom in var jag dyngsur från topp till tå. Bara att byta om och så iväg till A där jag skulle hjälpa henne med visum till USA.
 
Det här med visum var ingen enkel match. Frågor som ställdes var: Har du någon könssjukdom eller psykisk sjukdom? Har du sysslat med terorristaktiviteter? Har du försökt ta barn från USA? Jo, det är sant. Vem svarar ja på sådana frågor? Själv kunde jag inte ansöka om visum eftersom jag måste förnya mitt pass först. Ska göra det på onsdag.
 
Sen var det träning som gällde. Bökigt med parkering på väderkvarn men praktiskt när jag behöver gå på apotek och senare handla gosallad. Så smartaste träningen för mig är på väderkvarn.
 
Nu är det alldeles stilla här hemma. Hundarna ligger i små hundhögar och sover och hoppas på bättre väder. Vem gör inte det.
 
Men lycka att liten äntligen är här, kära J födde en kille i natt. Vi längtar ♥
 
Nu är det klart för resesällskapet, men jag måste fixa både nytt pass och visum innan jag kan åka ☺
 
 
 

♥ Framtid och dåtid - blomstertid ♥

Tänker varje dag på min älskade Mamma som borde vara här med oss och dela framtidsstunder, tankar och glädje. Snart är det ett år sedan hon blev en ängel. Alldeles för tidigt!
 
Dagen idag har surrat kring just detta, framtid och dåtid och kärlek och känslor kring det ♥ Promenader, solsken, mys.
 
Bestämde oss för lite lunch i Uppsala, IKEA har brunch på söndagar, det provar vi! God buffé med både det ena och det andra som passade alla skulle jag tro. Oj, vad mätta vi blev. Kvällsmidaggen blev en miniomelett, precis lagom.
 
Både CG och jag känner oss helt förbrukade, dränerade, har inte en aning varför, bara helt slut, kanske klockgalenskaperna - vad vet jag, men känns som jag sovit redan i ett par timmar.
 
En härlig "Mördare okänd" höll mig vaken ett par timmar extra trots allt.
 
Väntan ♥
 
Nu börjar nästa fas i livet, en ny måndag! Ha en fin vecka ni som är här ibland! Kram ♥
 
 
 
Ett av mina stora intressen är förstås växter av alla slag. Jag njuter när jag ser tecknade bilder.