👯 Semester - äntligen 👧

Redan vid sju var vi igång. Kändes konstigt med bara en hund hemma. Zirhie ville gå ut redan halv fem så jag öppnade dörren på baksidan och låter den stå öppen. Nästa gång jag vaknade var hon i sängen igen.
 
Jobbet hemma varvades idag med både packning och rensning av sovrummet. Enkelt var det inte att ta ut sängen ur sovrummet, dvs. vi försökte inte ens. Tog ur madrasserna och ställde den på högkant och hoppas att det kan gå ändå att lägga nytt golv medans vi är borta 🔨🔧🔫
 
Sen var jag till Saab och fick mig en åktur med en av verkmästarna. Det var en trevlig tur och vi "kom varandra in på livet". Vilken annorlunda upplevelse. Det här skulle firman satsa oftare på. Ett stort kvalitetslyft har de gjort. Så fick han då känna att Saaben "vandrar" i högre hastigheter. Jodå, han fick nog erkänna att jag hade rätt. Bilen blir kvar där under semestern.
 
Passade på att träna en sväng före resan men knäet pajade i tisdags vid dubbelträningen så det gick inte helt optimalt kan jag säga.
 
Så småningom var det dags att åka och lämna Zirhie till våra förra gogrannar. E erbjöd sig att passa en hund vid "grannmiddagen" i mitten av april. Så nu var vi ju där. Vilken underbar lägenhet de köpt. Två uteplatser, högt till tak och mycket ljus. Perfekt med en plexiskiva på uteplatsen i fram - där spanade Zirhie hela tiden när vi drack kaffe och språkade. Sen gick vi mot dörren och Zirhie bevärdigade oss inte med en blick ens. Dessa otrogna varelser! 😊😊😊
 
Och varför umgicks vi inte mer när vi bodde grannar? Vi har ju massor att prata om! Vi bodde för nära säger CG. Ja, kanske är det så enkelt.
 
Nu ätit lite lätt mat och checkat in oss på Ibis på Arlanda. Inte vårt "vanliga" Arlandahotell dock (som var fullt). Men vi är här och imorgon går vi upp långt före fem på morgonen. 
 
Ha en skön vecka vänner 💕💕💕 Häng gärna med till Kreta
 

Att renovera och allt stök som blir därav  - klart ett västerländskt problem, eller hur?
 

Men varför bry sig om det, nu när semesterveckan har börjat!
 
 
 

😥 och så blev det bara en kvar 😥

och det är lilla Zirhie. Eddih åkte till Tina och Åsa i Gävle samtidigt som jag var och uppdaterade min whiplash-skadehistorik. Den ska till försäkringskassan så småningom.
 
Mötte sen upp Rosso på Gävle Bro och där fick Embla åka med en sväng medans vi är borta. Hoppas det kommer att gå bra nu. Men jag hade grannens dotter som också tackat ja till att passa hund. Jag får ringa henne imorgon helt enkelt. Det går fler tåg.
 
Jaha, så var det bara en kvar härhemma då. Det blir alltid lite tomt när vi är på väg utomlands och när vi lämnar ut hundarna på olika håll dagarna före. Men om jag längtar nu - så skönt att få vara ledig helt och hållet en hel vecka. Nu packar vi ner deckarna imorgon.
 
Lev väl vänner och bloggläsare ❤
 

Detta blir väl inte så tokigt att åka till? Lite omväxling mot Skuttungeskogarna och rymmarhundarna blir det i alla fall.
 
 

💃 Två på på en dag var nog att ta i faktiskt 💃

Inte 0540 men väl 0550 slog jag upp ögonen trots att det var helt tyst i hela huset. CG sov ju nere i Tenhult och inga hantverkare skulle komma idag. Lyckades dock somna om en timme innan jag slutligen gick upp. Till en helt underbar dag, som blev en riktig sommardag med upp mot 25 graders värme och strålande sol. Zirhie startade som vanligt numer, sin morgon med att gå ut och inspektera damernas. Där stannade hon i drygt 40 minuter och kom lagom tillbaks tills vi övriga skulle ut på förmiddagens promenad.
 
Då fick hon gå i koppel och Eddih fick gå lös. Han försvann som en vindpust och var inte synlig på hela promenaden. När vi väl kom hem satt Eddih snällt på verandan och väntade på oss  😊 Man vet aldrig vad dagarna bjuder här i Skuttungeskogarna 😊
 
Maken skulle anlända centralstationen 1247. Perfekt då kunde jag träna 1200 och det gjorde jag. Åt lunch i stan innan hemfärd till mina nya författarvänner. CG körde lite sopor och jag stack iväg på ytterligare ett träningspass på eftermiddagen och det kunde jag varit utan känner jag. Kroppen hade liksom gjort sitt för idag på något vis 😳 Men vi skulle ju öka sa de på fitnesskursen.
 
Så nu blir det kväller. Imorgon en snabbis till Gävle. Sen packa och fixa inför resan som startar redan på torsdagskväll. När planet går tidigt på morgonen lyxar vi till det och boar in oss på Arlanda Hotellby kvällen innan. Smart att kunna lämna bilen på deras långtidsparkering, äta en god middag, sova gott och sedan ha skjuts till flyget på morgonen. Värt pengarna! Sist var jag lite tankspridd dock för när vi satt på planet kom jag på att jag glömt bägge insulinampullerna i kylskåpet på rummet. Tur som en tokig hade jag precis så det räckte i sprutorna hela veckan. Det kommer aldrig att hända igen kan jag säga!
 

Så dessa har växt. Köpte några plantor för 40 kronor och de har blivit så fina!

Så grönt det blivit ute. Rena rama sommardagen! 🌼🌾
 

Midsommarblomster och Emba - fin kombo ❤ 💕