😄 Iggesundsrevy och årsmöte...😄

Det varierar i livet må jag säga. Först blev det äntligen fredag så jag kunde rulla upp mot Hudiksvall och en tjejkväll med Gudrun och Marie på Iggesundsrevyn. Trots att vi bodde där i 15 år var vi aldrig på den. Antar, med facit i hand, att vi missat en hel del. Jag skrattade och skrattade. Tårarna rann. Det var en härlig föreställning. Det går liksom inte att återberätta om den. Man måste vara där!
 
Innan vi så lyxigt blev skjutsade på revyn av Filip, Maries son, så åt vi god mat på Medelhavskällaren, drack ett glas vin i Gudruns fina lägenhet och bubblade på om allt. Det var kul att uppdatera sig lite om de hus som ligger runt om torget där Gudrun bor. Vi hade en del att uppdatera också rent skvallermässigt. Mycket skratt blev det.
 
Så kvällen blev sen. Riktigt sen. 02:46 släckte jag lampan. Tusen tack för en superkväll tjejer! Men redan före åtta var jag vaken igen och det var dags att ladda om från revy till årsmöte. Det kanske inte var lika roligt men det gick lugnt och stillsamt till och vi fick ju pris både som vinstrikaste uppfödare och Maria med LiRe blev vinstrikaste lydnadshund. Grattis till oss och Maria.
 
Nu är vi hemma igen och alla är rastade och utfordrade. Det leks för fullt i bägge hagarna. Imorgon blir det mycket valpgos då tre familjer kommer hit och hälsar på under dagen. Tur att det är lite tikar parade runt om nu för Zirhie får, som sagt, inga valpar och det är många som är intresserade av border igen som det verkar.
 
Hur som helst. Kvällen blir ung. Pizza med soffhäng står på schemat. Tack för titten och välkommen åter, tills dess ha en riktigt trevlig lördagskväll och söndag.
 
CG tar emot pris för vinstrikaste uppfödare ännu en gång, lever inte på gamla lagrar så här 53 sedan starten med rasen. Utdelare är i mitten ordförande Anna-Karin Bergh och till höger sekreterare Anja Svensson.
 

🌟 Inte så tokig torsdag ... ✨

Fulltankad av barn och kärlek sitter jag nu vid vardagsrumsbordet och skriver blogg. Jag flyttade ut från köket när valparna började ta över det. Mina tår stod inte pall mot vassa valptänder samtidigt som jag skulle försöka få lite gjort. Så jag fick ge upp. Nu skriver jag i lugn och ro igen.
 
Tuva har varit hos frissan idag och är som en liten sockervadd.
 
Efter en effektiv morgon och förmiddag var det dags att hälsa på i Lydinge och vara lite moster. Det är härligt med ungarna. Tobias blev ett år i måndags så han fick sin ett-årspresent idag, tuffa byxor med tröja till. Något att nöta på nu när våren kommer och de snart kan vara ute och springa utan att  man behöver klä på dem alltför mycket kläder.
 
En kvällstur i ljuset när klockan är nästan halv sex innan vi kommer in känns magiskt.
 
Lev väl, lev barn...
 
Zirhie tar gärna med sig en tuggpinne på promenaden, ibland äter hon upp den och ibland spar hon den någonstans tills nästa gång vi går i skogen...
 
 Förmiddagens sol...
 
 Snöbus...
 
 Solnedgång...
 
 Klockan är ca 17:20 och ljuset är riktigt fint ute...
 

☀ Det är vår i Skuttunge!!! ☀

Fantastiskt. Även om dagarna tillbringas vid datorskärmen så blir avbrotten med hundarna desto ljuvligare. Jag skulle ha skickat en revidering idag men för allra första gången hann jag faktiskt inte göra klart inför deadline. Under de två år jag varit i Göteborg har det aldrig hänt. Anledningen till att det händer nu vet jag faktiskt inte ens. Det har bara varit ett besvärligt jobb kanske. Nu blir det nog ingen Göteborgsresa till veckan pga. det.
 
Men nu blir det inte så mycket mer tid den här veckan till textrevidering faktiskt. Imorgon ska jag vara moster ett par timmar och på fredag åker jag till Hudik för att umgås med Gudrun och Marie och gå på revy. Tänk vad jag har sett framemot detta. Det har varit bokat i flera veckor nu och tack och lov rusar tiden iväg.
 
Sen är det ju helg och då har vi fullt upp med årsmöten och valpträffar och så är det måndag igen. Ja det rullar på mot varmare tider. Inte mig emot.
 
Nu får det allt bli slut för idag. Jag har jobbat ända tills för en stund sen och passar nog på att göra det en stund till innan jag faller framstupa i soffan.
 
Välkommen vår!
 
Allt ljus i Skuttunge - vilken solnedgång...
 
 Vilka härliga dagar vi promenerar i nu...
 
 Kan fota hur mycket som helst...
 
 Det brinner i skogen!!!
 
 Fullt med vatten i vårt lilla dike också...