... det kanske blir bra ändå...

att inte vara i Finland så länge i sommar. Färjorna hindrade oss till att hålla vår första planering - lördag till onsdag. Så det blev måndag till onsdag. Kanske bra för mitt skrivande, då hinner jag skriva både söndag och måndag istället. Och med tanke på de konflikter och alla härdar som är i den världen just nu kanske jag ska hålla mig borta helt enkelt. Det blir i stort sett den enda semestern i år. Ser framemot långledigt nästa år istället.

Var på utställning och styrelsemöte igår. Kul och okul. Det finns alltid två sidor av ett mynt. Och livet kan liknas vid ett sådant. Psykosocial spilltid kan man kalla det för också. Det kostar avhandlingstid. Dock.

Bild från olandsturist.se

... hur kunde jag missa vikten av kupor?...

när jag SÅ länge haft behov av nya upplyftare men har ingen koll på beteckningar. Kommer in på affären och ber om hjälp för en stödjande (som ngn lärt mig betyder - har hängvarianten) går det att dölja. Tror det är B?  Ursöt 18-åring tittar på mig och säger knappast - troligen D. Backar generat - frågar efter provrum och upplever den mest perfekta någonsin. Jag tar två!