En riktigt lång onsdag blev det

Som startade som sagt med äggfrukost tidigt i morse. Sedan i väg på ytterligare ett trevligt möte i Gävle. Lunchade med jobbarkompisarna innan jag for vidare söderut till skrivandet igen. Men stack iväg på en härlig träning idag igen. Duktigt, nu är jag på g igen!Efter träningen åkte jag till systeryster där resten av familjen slöt upp, dags att fira papsens födelsedag förra veckan. Han fyller egentligen den 25 men valde att åka upp till stugan då. Så god idé av syster yster att samlas i lite knyt hos henne. Alla barnen var där. Äntligen fick man träffa dem och se att de var pigga och fina. Puss ungar!

Nu ska jag bjuda hem ungdomarna i höst och språka lite. Det kommer snart inbjudan - så kolla torsdagkvällar framöver!

CG är i Växjö för parning. Raija är inte riktigt redo än. Men det borde vara på G endera dagen.

Ha en riktigt härlig god natts sömn bloggare, vänner och familj!


Syster, pappa, Elis och Gusten. Gomat som vanligt när syrran är i farten. Smakar som på restaurang men är betydligt billigare :-)


Gusten, David och Petra. Lite fint vin så här mitt i veckan kunde de ta som hade Johanna som chaufför!

The och kokt ägg

Så börjar dagen. Ingen dålig start om än lite väl tidig! Fortfarande är det ljust på morgonen när man vaknar och solen skiner för fullt. Vore det inte för de skiftande färgerna i naturen kunde det vara vilken sommardag som helst.


En bild från gårdagens härliga kvällspromenad.

Idag kommer det att hända mycket. Dels hoppas jag på ett lika givande möte med utbildningsledarna på jobbet som jag hade förra veckan. Efter det ska jag hem och fortsätta skrivandet och ikväll blir det fisk och skaldjursafton hos syrran då vi firar pappas födelsedag lite sent. CG åker iväg på parningsresa till Växjö. Han tar hela flocken med sig så gissa om det blir tomt härhemma torsdag och fredag. Själv hänger jag på med tåg på fredag istället så jag kan jobba ostörd resten av veckan.

Vi ska ses i Kalmar på fredagkväll för att gemensamt åka vidare till Öland där jag ska döma lite hundar på lördag och gå aspiranttjänstgöring på söndag. Spännande och nervöst i den ordningen.

Men före dess en härlig mitt-i-veckan-dag med spännande möten! Ha det gött alla vänner och nära!


Har sett att många tar kort på naturen. En trend helt enkelt, jag undrar vad den beror på?


Följ kopplen och se två badare.


Mer natur. Från promenaden på lunchen igår!


Härlig sol och öde väg.

Åtta timmar i sträck

har jag i stort sett suttit vid datorn idag. Tillslut gick det inte att tänka längre. Orden och meningarna flöt i varandra på ett helt meningslöst sätt. Så nu får det blir punkt för idag. Jag sticker och tränar en sväng istället.

Jodå, jag har varit ut med hundarna en timme so far. Och ska gå med de lite senare ikväll också men jag har både ätit och fikat framför datorn. Trött på eländet nu :-) så det blir inget mer bloggande idag! Puss och kram