🌔 Hur klarar ni höstmörkret? 🌔

För idag har det väl knappast varit ljust? För min del handlar det mycket om att hitta små kvalitetsstunder i  mörkret. Förstås är hundarna livskvalitet och många skratt. Det är obetalbart att se Tuva ha spel i skogen eller Zirhie rejsa på parketten.
 
Mindre kul kanske att Raija mår som en prinsessa och idag jagade grannens katt upp i ett träd och inte ville komma på inkallning. Löp och skendräktighet är över och Raija sig lik 😊. Hon har en nära släkting i valplådan. Också något att glädjas åt. Vilket humör hon har Blåzza! Ger sig inte. När de andra sover ska hon vara med och busa med Tuva på andra sidan staketet. Nu hänger det fyra valpar i mina tår. De har ikväll för första gången fått lämna hagen och upptäcka köket. Det var kul det.
 
Ja, små ljuspunkter får man försöka hitta när mörkret blir som svartast och ännu är det några veckor dit. Tack och lov för våra fyrbenta vänner som lyser guldgult i höstmörker och ruggtider.
 
Hösten är en bra tid för mig annars. Vaknar tidigt pga. vintertiden och får en massa gjort. Idag har varit en sådan dag. Efter träningen återupptog jag jobbet igen men vid sju tyckte jag nog att jag skulle ge upp. Hjärnan kokar ibland och behöver svalka lite. En bra film på TV är både underhållande och avslappnande!
 
Ha en härlig torsdagkväll kära vänner!
 

Jodå, tekniken fungerade nästan perfekt igår när vi kopplade upp datorn mot TVn, tyvärr fick vi ta gammeldatorn eftersom kablarna inte passade med nya, lite segare, men helt ok. Nu har vi äntligen sett avsnitt 6 av Bron. Bra serie, bra skådisar.
 
 
Vad är det för tok som har kommit in i min korg? Tuva fundersam när Cullen intar hela köket
 

🚗 Jag kan jobba var som helst 🚗

Bara jag har tillgång till Internet och en dator. Så idag när vi kom på den förträffliga idén att åka till Ångersjön i Hälsingland och äta lunch, var det bara att packa i accessoarerna och åka. Hjärnan kan behöva nya intryck och rasta från köksbordet och Skuttungeskogen. Det var ett trevlig avbrott på dagen.
 
Vi letade också upp gulliga Gärds nya lägenhet men hon var inte hemma - det var verkligen synd, jag ska slå en signal under morgondagen, det var så länge sen vi pratade nu!
 
Det var en vacker dag att åka bil i, men lite ruggigit ute. Mörkt blir det fort men med nya datorn och det lysande tangentbordet går det att skriva även i mörker. Svårare att läsa dock.
 
Ikväll är det en vanlig lugn kväll som vi ska försöka ge oss på att se Bron på datorn. Nu har vi provat att spela in Bron två gånger men klockan i videon går ju fel har vi kommit på, så nu försöker vi koppla upp datorn mot TVn ikväll och kör SVTPlay istället.
 
Har haft en härlig arbetsdag på hjul med gott avbrott på Sveriges finast rastplats?
 
Ha en fin onsdag, kära bloggläsare 💗💗💗
 
 

Liten och nätt på drygt 1 kg är det inga problem att sitta med den i knäet och skriva...
 

Och visst är det lite stimulans ändå med dessa vackra vyer som omväxling 😊
 
 

🐶 Världens finaste valpar har vi i valplådan nu 🐶

Såklart vi har! Zirhie är helt fantastisk med sin kull. I morse väckte hon mig vid fyra för att hon tyckte det var dags att väcka valparna som sov som stockar. Men när det bjuds på lite go-mat så var det bara att hoppa upp och äta... Hon älskar verkligen att vara mamma, men det har jag förstått sen länge eftersom hon alltid vill vara inne i valplådorna i huset. Att få en alldeles egen kull blev ju verkligen bonus.
 
CG tyckte det var klo-klippardag idag så alla fick komma upp i knäet och pysslas om och stå på bordet för fotografering och se så fint de utvecklas de små! Lilla Blåzza får förstås stanna kvar i kenneln eftersom jag "samlar" på blått. Söt som socker, vild som en terrier, charmig som en borderterrier. Ja, det blir bra det. Nu har jag fått så fina förslag på namn också av den blivande hanvalpsägaren. Han ska flytta långt - ända till Skåne.
 
Här kommer de nu - håll i hatten 😊❤
 
 
 

Finaste lilla Blåzza, vad månde detta bliva ? Såklart hon blir min nästa generation, får stanna på kenneln tills vidare i alla fall...Och visst blev det  Bombax Candy Crush - läckert va?
 

Bombax Casino Royal - gör själ för sitt namn ska vi väl hoppas...

Bombax Canasta Card...
 

Bombax Chess Queen...
Nu ser vi framemot nästa generation bombaxare....i utställningsringen, i gryten, i spårskogen, på agilitybanan, i rallylydnad, ja och allt vad man kan göra med sin terrier...