☼ Burr ☼

Imorse när jag vaknade fick jag en chock! Hela landskapet var färgat vitt - SNÖ!!! Gissa om våren kommit av sig! Det är så dags så här inför påsken, suck. Nu längtade jag ju efter lite påskpyssel. Oavsett väder så blir det ju påsk i alla fall.

På förmiddagens promenad blev jag väldigt överraskad av att vi mötte drygt 20 rådjur i en flock. Så många har jag inte sett på denna sida av vägen. 4-6 ja, men inte fler. Gissa om Embla och Zirhie sprang som galningar för att hinna ifatt. Men not. :-)

Nu gick plötsligt en dag bara så där. Vi frös på bägge promenaderna - burr vad kallt det varit!!! Förutom de stackars små plusgraderna som termometern visat har nordanvinden pinat oss hela dagen plus ett nytt snötäcke! Behåll vinterdäcken säger man på svt!!! (länken gäller kanske bara under perioden mars/april 2012).

Nej mina bloggvänner - nu får ni kolla lite tv och inte vara här och hänga ♥ det är ju trots allt lördag ♥


Är det möjligt med vinterlandskap nu? Tydligen!
En ovanlig bild - alla fyra samlade samtidigt!


Här sitter Musse och jag och grunnar lite över livet en stund!


Jodå, Musse med!


Jo trots tidpunkt så är det lite fint med snö! Med betoning på LITE! ♥


Ser ni delar av rådjursflocken? Ännu en härlig lördag då jag varken städar eller förpliktar ♥

♥ Nu har vi firat Håkan - äntligen ♥

Tänk att det tog nästan ett halvår innan vi fick till en kväll som passade oss alla! Insamlingen till Håkans födelsedag började redan i somras så förberedelserna var tidigt klara. Problemet var bara att själva födelsedagsbarnet aldrig hade tid under hösten. Så blev någon sjuk och så gick tiden men nu blev det av! Äntligen. Ulla Rockamore ordnade med förrätt och jag med varmrätt och sallad. Gott som bara den. Vill ni se lite bilder kan ni klicka här!


Sune, Håkan och Carl-Gunnar - konkurrenter och vänner sedan urminnes tider!

Annars var det skönt med semester och Johanna och jag fick en pratstund om ditten och datten medan katterna anföll mina fötter och min handväska - tur att jag gillar katter! Puss Johanna!

På eftermiddagen var det valpköpare här och sen tog vi en promenad i värsta regn-hagelskuren. Bara att gilla läget och knata på. Musse var inte helt nöjd med att Raija löper men jag kunde ändå ha alla med på promenaden eftersom Raija går på långlina så slipper hon vara mitt upp i Musse.

Nu får det bli en tv-kväll. Ha en finfin fredag vännerna! ♥  

• • • Regnet har vräkt ner hela dagen • • •

Så nu är definitivt all snö försvunnen. Jag har intensifierat skrivandet av det pedagogiska programmet idag och anser att själva programmet nu skulle kunna gå ut på remiss - i stort - kanske inte precis imorgon men nästa vecka och då är jag inte så himla sen enligt tidsplan. Det känns ju fantastiskt bara det.

Lite rörigt är det härhemma med löptikar och gästhanar. Men nu väntas det smått till våren så huset blir fullt med blå valpar hoppas vi. Imorgon får Feliks åka hem igen. Han är duktigt pojken 10 år gammal som han är. Räknat i hundår är det 70 kan ni tänka! Och nu ska han förhoppningsvis bli pappa! Det kanske är hans sista chans att bli det!

Grannen berättade att de skulle flytta idag. Det var inget vidare kul. De är nämligen världens bästa grannar och Zirhie stortrivs hos dem. Har hittat henne sovandes under deras köksbord bland annat. Vad händer om nya grannar kommer som vill ha dörren öppen på sommaren och som inte gillar hundar? Nej, det känns inget vidare faktiskt.

Jag stängde ner jobbmailen halv sju. Det blev länge idag och det är lätt gjort att det blir långa dagar med jobb när det är mycket att göra och när det känns som alla möten gör att man ligger efter. Egentligen skulle man skippa alla möten och bara ägna sig åt undervisning och skrivande. Det vore drömjobbet. Men nu är det inte så. Bara att gilla läget.

♥ Kram alla ni som kikar in i min enkla boning på nätet ♥


Sover ♥


Fyra rådjur har flyttat in på "vår" sida om vägen. Vi ser dem nästan varje dag på kvällspromenaden. Lite tur hade vi idag då regnet lugnade sig lite precis när vi var ute och gick.