...nästa år...

då ska jag också ha sommar, då ska jag vara ute när det dagar som denna, 23 grader varmt, jag ska plantera, plocka blommor, arrangera saker på tomten, bygg ny hundgård, sätta upp nytt staket, kanske göra en poolanläggning på baksidan, en ny grillplats, bjuda hem lite fler vänner, sitta ute och filosofera med ansiktet mot solen, bara njuta och vara och leva.

I år är det avhandlingsarbetet som gäller - allt annat är satt inom parentes...
Smultron - Fragaria vesca
Bild från www.bioresurs.uu.se/myller/jordbruk/smultron.htm

... trevligheterna duggar tätt...

men det kostar på! Vaknade med näsblod i morse vilket är ett tydligt tecken på stress. Nu ska jag försöka ta det lugnt några dagar fram till måndagen då det blir full fart igen :-)

Just nu har jag (kan man säga) fått avhandlingens disposition godkänd av min huvudhandledare. Hon är noggrann och sträng så inget släpps här fram om det inte är bra. Så jag känner mig så nöjd. Just nu har jag spanat in det existentiella förhållningssättet i pedagogisk praktik. Ja, det blir nog spännande detta. Ligger i linje med mitt må bra program också. Har anmält mig till panelen där. Kul. Härligt är det i alla fall att må bra. Älskar verkligen tidningen.

Shoppat har jag gjort också - en handsydd handväska - nästan 2000 kronor. Men ack så fin. Törs knappt använda den. Tack Eva! Vilken konstnär du är!

Österby imorgon, de som är där vet ju precis vad det handlar om :-)

Månadens nummer