Bara på några timmar känns det som

så försvann snön som om den aldrig var riktig här ändå. Tur jag fotograferade måndagsvyerna för visst var det vackert, men idag var det som vanligt igen - en grön dag. Men bortskämda blir vi med strålande sol och åtta plusgrader. Känns som vilken oktoberdag som helst, trots datumet! Grattis syster yster på dagen D! Tänk vad kul vi hade förra året på festen! Kram!


Ett par domherrar njuter av solen!

Nu intensifieras arbetet med avhandlingen. Seminariet är planerat till i början av februari, vilket betyder att jag ska lämna ifrån mig ett manus en månad tidigare. Jag bor! vid datorn och texten och jag läser och läser och läser och varenda dag hittar jag saker som ska bort, ändras, läggas till eller förtydligas. Jises vilken pärs detta är! Men roligt som bara den. Tur att hundarna pockar på så att jag får röra på mig lite. Känner i rygg och nacke att det blir väldigt intensivt vid datorn. Jag tar till och med in den i sovrummet på kvällen så att jag kan starta arbetet i sängen innan jag knappt har vaknat.

Jag tror jag har många vänner som är sjuka verkar det som. Vill skicka lite c-vitaminer och yoga-övningar särskilt till er ikväll och hoppas att ni snart är friska och lagom till julen! Kram på er! Nu bilder.


Samma sol, samma skog, men ingen snö!


Nästan samma vy som i måndags, men man tror knappt det är samma årstid! Det skiljer två dagar!

En ganska eländig start på en tisdag

Möte med rektorn idag om min roliga halva på jobbet, upp och studsa, fem plusgrader - nu försvinner snön tänkte jag - lite synd  - det var ju en fantastisk dag igår - så vacker. Tur att man kan föreviga. Nåväl. Iväg strax före kl. åtta mot Gävle. Kom en mil så började motorvarningslampan på Saaben lysa. Det är helt förbjudet att köra Saaben när den lampan lyser. Ringer hem - kom med din bil. Bråttom - viktigt - h-es j-a bilar!!!


Fint då tar vi makens bil, tar lite längre tid men dock. SÅ trist bara att den var helt utan bensin och att den inte fick bränsle så det gick bara att köra på trean. Bokar hyrbil i Tierp. Ut på E4an släpper allt och bilen beter sig helt normalt. Lågsniffar till Gävle och blir en kvart försen till mötet. Överlever!

Underbar Yoga - så behövlig - med bästa jobbarkompisar! Njuter av lugnet i kroppen och själen.

Har en fantastisk eftermiddag på det, en normal bil hem, helt uttröttad och totalt slut på mental energi. Men med tillförsikt. Jobba jobba!!

En magisk dag trots allt

När jag vaknade i morse och tittade ut var allt gnistrande vackert. Man drar riktigt efter andan. Vilken vacker dag alla änglar fick idag! Häng med ut i min skog så får ni se!


Se ni hur det gnistrar av små gulddroppar i träden?


En fantastisk vinterdag!


Lite snö på natten, lagom kallt, strålande vacker sol och ett gnistrande landskap.


Och överlyckliga hundar.


Kan inte fort nog komma ut i skogen!


Traditionell pinntuggning.
Kändes nästan som en vårdag i skogskanten med snödropp och allt.


Njuter av såna här dagar men vet att snön håller på att smälta bort redan!