En konstig måndag

Som trots allt började med strålande solsken och tio grader kom termometern upp till idag. Helt fantastiskt - det är ju sista oktober idag! Se vilken strålande morgon!Idag har jag suttit och kämpat på med texterna som peddagruppen ska arbeta med i Högbo den 16 december. Det känns jättebra och det börjar verkligen likna ett gävleanpassat program. Även om jag inte fortsätter att arbeta övergripande med pedagogiska frågor anser jag att jag vill ha en tillräckligt färdig text för remissomgång innan jag slutar i så fall. Den texten är nu på god väg!

Lite hundar och valpar var det mellan varven också. En hantverkare var här och tittade på kylskåpet som gått sönder, slang ska beställas, komma hem och sättas på plats. Så får vi väl se om vi får ismaskinen att fungera igen. Västvärldsproblem - eller hur!

Ett annat Västvärldsproblem är att min IPhone 4s tog slut innan jag fick ngn, skit också. Vem är det som bestämmer sånt. När kommer den då? - Tyvärr kan vi inte svara på det. Blev galen när jag såg vännerna på fejjan sitta och checka in med sina nya IPhone *avis* och *förb...* på företaget!

Var in på ett ödesmättat möte vid Uppsala universitet. Har haft en oroande känsla i magen hela dagen men mötet avlöpte över all förväntan. Eller inte. Det visar sig i det kommande. Jag är glad att det är gjort ändå. Ibland måste man lida för att det ska bli lite bättre på andra sidan. ♥

Nu har jag handlat för sista gången på nya Coop i Stenhagen:
- Hej, har ni färdiga sallader?
- Nej, det tror jag inte. Vi kan gå bort och titta här. Nej, här finns inga, vi brukar inte ha sallader - så mycket, ibland kanske.

Grillad kyckling - slut.

ICA Maxi, flera sallader att välja på, gott om grillat också. Say no more!

Hemma i fridens timme. CG är på väg hem från Canada. Startar sin resa om några timmar och kommer hem 24 timmar senare. Drygt.

Pratat med Johanna i telefon och vi är klokast i världen! Men vi kan inte lösa några världsproblem. Shit också!

Ett snabbt samtal med pappa då hans andra telefon ringer. Långa samtal med arbetskamrater om visioner och målbilder. I have a dream...

Tack för idag, slut för idag!


Och helt bekymmersfira växer de och frodas - V-ärldens V-ackraste V-alpar. Just precis - V-kullen ♥Vad med tid jag har haft idag - härligt

Jag tror aldrig jag haft så mycket tid som idag! Helt fantastiskt, vaknar och inser att man har en hel timme tillgodo. Det innebar att jag fick en massa gjort som städ och tvätt och annat som behöver göras, hundpromenad och viltspår förstås, sån kö det nu är på det om helgerna. En duktig anlagshund hade jag idag. Men nu börjar det bli knappt om tid för spårhundar. Kvällarna kan vi glömma från och med idag. Kl. fyra och det är nästan mörkt ute redan. Nej, det får bli nästa helg, sen får vi se vad vintern har för planer när det gäller snön. Jag har vintertassarna på redan så jag är beredd!


Tänk vad roligt det är när hundarna är så duktiga i spårskogen. Men snart är det slut med möjligheten att gå spårprov, mörkret och vintern är här.

På all "tid-jag-fick-över" fanns det lite utrymme för föreningsuppdrag också. Sånt som behöver göras och för det mesta är det bara roligt.

Imorse när jag vaknade frös jag trots att det inte är speciellt kallt så här i slutet av oktober som det kan vara men upp och hoppas på med kakelugnen och strax var det varmt och skönt i huset.

Nu ska jag leta upp en reflexväst och lite reflexer för ni behöver man synas när man är ute och går! Glöm inte det ni som rör er i mörkret inte minst alla cyklister som kör omkring svartklädda i Uppsala!

Sköna söndag till er alla!

Nu får jag äntligen tillbaks min förlorade timme

Det är det absolut bästa med denna helg! Det tar lång tid för mig att ställa in mig på sommartiden på våren och nu blir det liksom lite återhämtning. Härligt. Det blir en skön vecka med en timmes extra sovmorgon!Och ännu en fantastisk morgon att vakna till. Tänk vilken skillnad det blir på världen om solen skiner eller inte!

Full fart har det varit idag. Först dömde jag ett viltspår, en duktig Cairnterrier. Sen var det bara att byta om och kasta sig till stan för där var det släktträff på bowlaget. Timmen rusade iväg, det var så trevligt! Men det är inte förrän vi närmar oss slutet som min strikearm börjar slå till!

Sen var jag förbi några som glömt sin spårsele sedan kursen den 16/10 och så skulle jag handla lite mat till ikväll och 1559 körde jag in på gården och då var 16-besöket redan här.

Nu är det mat och rastning av hundar som gäller. V-alparna blir en vecka idag, växer och frodas.


Fortfarande massor med löv på träd och buskar och snart första november. Är det inte lite märkligt?

Myslördag ska vi ha nu, eller hur alla läsare!