... detta kök... detta h-vete

känns som jag kunde sälja huset just nu. Allt bara trasslar. Köket klart till påsk. Glöm det. Vi har varken el vatten eller skåp på plats. Inga färger färdiga och vi har typ tre dagar kvar till påsk. Jag blir så frustrerad att jag kan gråta och skrika. Och nu åker jag iväg några dagar. Kanske skönt egentligen kanske att slippa. Men jag hatar att se min älskade make slita och dra och inte få ihop det. Vårt enda hopp står till Micke (snickaren)... annars överlever vi inte...

Gud vilka västerlandsproblem!!! Utan några som helst perspektiv. Oavsett - skitdrygt är det!

...Let's Dance

jag blev jätteglad att Mattias vann. Han och Cissi var SÅ duktiga hela vägen. Jag till och med ringde flera samtal och röstade på honom som jag egentligen lovade för flera år sedan att jag inte skulle göra. Men nu gick det vägen. Jättekul och vilken superdans de gjorde till Michael Jackssons Beat It. Den låten har röstats fram som 1900-talets absoluta poplåt. Bra val! Nu väntar vi valpköpare sen promenad sen mera valpköpare sen papps och mamms.

Köket går väl sådär. Klara till påsk, nja det är jag mycket tveksam till måste jag säga! Men nu är det en skön helg som väntar och våren måste ju finnas där runt hörnet?

Bild från nakeddays.blogg.se

nästan som Stieg Larsson...

en sak som gör mig glad är att det finns människor som ställer saker och ting till rätta. Det är så himla skönt när det är sådana som är chefer eller på annat sätt har makt. De behövs eftersom det finns människor som ser till att inte göra det rätta utan de smyger och smusslar och går bakom ryggen. Men den här gången upptäcktes det och de goda människorna fick reda på det och de sitter högst upp. Skönt. Som en Stieg Larsson bok där Lisbeth Sallander får sin upprättelse tillslut. Slutet gott allting gott eller hur?