SKAPA...

ett nytt inlägg genom att klicka här! Vadå ett nytt inlägg, Skoinlägg eller vad då för inlägg, vad är ett inlägg? F-r f-n jobbar inte folk? Ta mig till rean - dit har jag inte hittat själv. Känns precis just nu som om bloggen "is like a fading puppy" - no one cares! Kan nån ge mig en referens till en författare som har förstått solsystemet - alltså var det börjar och var det tar slut - och vad som tar vid när det tar slut. Är seriöst intresserad. Vi har pussgrader och kramsnö! Hej hopp


Bild från hem.bredband.net

Om Buber och mig

Det känns himla skönt faktiskt att tillfälligt lämna Husserl. Nu läser jag istället om samtalets konst och det mellanmänskliga hos Martin Buber. Det är många intressanta strängar han har på sin lyra. Bland annat talar han om samtal som krackelerar pga. att den ene parten inte visar ett ärligt intresse för den andre utan kanske helst vill hävda sig själv och visa sig kunnig och överlägsen. Ja, självklart fungerar inte en sådan kommunikation! Ju mer jag läser ju svårare inser jag det är att fånga en människas berättelse.
Privat har det varit en härlig helg i Alla hjärtans dag tecken med middagar och födelsedagar. Livet har sina ljusa sidor. Jag måste nog hitta en filosof som skriver om dem. Det kan bli svårt.
Kom i alla fall på en helt fantastisk idé till avhandlingsfesten, men den kan jag inte avslöja för någon, då blir det ingen överraskning! Kram ha en fin vecka i vintersverige!