😚 I den bĂ€sta av vĂ€rldar, hundvĂ€rlden... 😊

Det blev en hÀrlig onsdag som i mÄngt och mycket landade i hundvÀrldens alla hörn. Vi startade tidigt med att CG begav sig till Iggesund för att SLEM-testa Olga (ett test för att se om avelshundar Àr anlagsbÀrare till en specifik sjukdom) medan jag samtidigt tog flocken ut pÄ en skogstur i ett vackert och varmt sensommarvÀder. Jag startade ocksÄ arbetet idag med ett möte kl.10 pÄ zoom. Trevligt, men lÀngtar kollegor IRL.

Under tiden CG var i HÀlsingland kom veteranpoolen hit och hjÀlpte oss att göra rent hÀngrÀnnorna. Det gick snabbt och var klart pÄ 1,5 timme, dÄ hann vi dricka kaffe och prata lite ocksÄ, trevligt och perfekt pÄ vÄr nya uteplats som Àr coronavÀnlig.

NÀstan samtidigt som CG ÄtervÀnde blev hans bil klar pÄ rekonden. Av nÄgon anledning fick han betala 300 mindre Àn vad jag gjorde förra veckan, frÄga mig inte varför, kanske var det pensionÀrsrabatt?

KvĂ€llen avslutades pĂ„ bĂ€sta och trevligaste sĂ€tt, att fĂ„ Ă„ka till Moa och fĂ„ en genomgĂ„ng av experter pĂ„ griffoner gav massor, men inte minst att Ă€ntligen fĂ„ trĂ€ffa domarkollegor igen IRL, tĂ€nk vad jag ville kramas, stĂ€mningen var fantastisk och jag hoppas detta upprepas snart. Moa hade gjort viltfĂ€rsbiffar till mig som var supergoda. Tusen tack! đŸ€—

Per Morbergs viltfÀrsbiffar

Bild pÄ Per Mobergs viltfÀrsbiffar