🍁 HĂ€rliga höst 🍁

Den enda nackdelen med hösten Àr att den tar slut och ersÀtts med en trÄkig vinter. Och mörker. Men Àn sÄ lÀnge har vi fina dagar, dock varvas de fortfarande mellan sol och regn och har vi tur Àr vi hyfsat torra nÀr vi kommer in efter promenaderna, annars inte.
 
Var uppe tidigt i morse och jobbade framför datorn. Efter dagen var jag nöjd med resultatet. Jag ska korrekturlÀsa en svÀng imorgon ocksÄ, man fÄr nya ögon nÀr man sover pÄ saken
 
Slutade jobba vid halv fem dĂ„ det var dags för ett trĂ€ningspass och lite matinhandling, plus lite grejor pĂ„ nya ÖoB om ligger i Stenhagen. Billigt och bra, passade pĂ„ att handla tvĂ„ par glasögon för 10 kr styck. Jag tappade bort mitt vardagspar i skogen idag. Och sĂ„ blev det lite muggar och servetter och annat bra att ha inför spĂ„rdagen pĂ„ lördag.
 
Mörkret sÀnkte sig pÄ vÀgen hem och jag tÀnkte dÄ pÄ att samma ljus kan skilja sÄ mycket, dvs. höstmörkret Àr mycket mörkare Àn samma ljus pÄ vÄren, det Àr nÄgot mÀrkligt med det dÀr. Det ligger förmodligen i betraktarens öga och kÀnsla för vÄr och höst.
 
Zirhie och valparna mÄr bara bra, de Àr nöjda och runda om magen. SvÄrt att ta kort, men ska försöka lite imorgon nÀr det Àr ljusare. HÀr lite frÄn dagens aktiviteter.
 
Just ja, vi firar ju 25 Är idag maken och jag som förlovade. Vi förlovade oss vid Franska Rivieran 30 september 1988. Man undrar verkligen vart tiden tar vÀgen.
 
Ha nu en fantastisk vecka, jag vet Ätminstone en som fyller jÀmt denna vecka - se nu till att den blir sÄ bra det bara gÄr! Kram pÄ er!
 

HÀrlig höstdag har det varit idag. Lugnt och behagligt hemma.
 

Hade tur med sol pÄ eftermiddagens promenad.
 

CG och Eddih. Vi rÀknar ledsamt nerÄt... nackdelen med uppföderiet Àr att alla go-hundar inte kan stanna kvar, synd, jag skulle nog kunnat haft en drös raringar hÀr...
 

NÄgra smÄ gula, kanske rÀcker de till en  macka?
 

Raija och Tuva Àr med och kollar svampstÀllet...
 

Visst Àr det ett fint kort som jag tog idag? Kombinationen höstfÀrger och himmel?
 

Halvdan kvalitet pĂ„ det hĂ€r fotot pĂ„ Cullen. Zirhie Ă€ter mest skinka, köttbullar och frolic, anstrĂ€nger sig riktigt för att putta undan hundmaten. Äter pĂ„ min tallrik som jag Ă„t pĂ„ nĂ€r jag var liten. Mys i valplĂ„dan. HĂ€r ser ni den fina hanen till vĂ€nster och den blĂ„ tiken till höger.
 
 
 
 
 
 
 
Annika & co

För 25 Ärs idag var jag redan förlovad men dÀremot sÄ föddes vÄr son ;)