🌔 Hur klarar ni höstmörkret? 🌔

För idag har det vÀl knappast varit ljust? För min del handlar det mycket om att hitta smÄ kvalitetsstunder i  mörkret. FörstÄs Àr hundarna livskvalitet och mÄnga skratt. Det Àr obetalbart att se Tuva ha spel i skogen eller Zirhie rejsa pÄ parketten.
 
Mindre kul kanske att Raija mĂ„r som en prinsessa och idag jagade grannens katt upp i ett trĂ€d och inte ville komma pĂ„ inkallning. Löp och skendrĂ€ktighet Ă€r över och Raija sig lik 😊. Hon har en nĂ€ra slĂ€kting i valplĂ„dan. OcksĂ„ nĂ„got att glĂ€djas Ă„t. Vilket humör hon har BlĂ„zza! Ger sig inte. NĂ€r de andra sover ska hon vara med och busa med Tuva pĂ„ andra sidan staketet. Nu hĂ€nger det fyra valpar i mina tĂ„r. De har ikvĂ€ll för första gĂ„ngen fĂ„tt lĂ€mna hagen och upptĂ€cka köket. Det var kul det.
 
Ja, smÄ ljuspunkter fÄr man försöka hitta nÀr mörkret blir som svartast och Ànnu Àr det nÄgra veckor dit. Tack och lov för vÄra fyrbenta vÀnner som lyser guldgult i höstmörker och ruggtider.
 
Hösten Àr en bra tid för mig annars. Vaknar tidigt pga. vintertiden och fÄr en massa gjort. Idag har varit en sÄdan dag. Efter trÀningen Äterupptog jag jobbet igen men vid sju tyckte jag nog att jag skulle ge upp. HjÀrnan kokar ibland och behöver svalka lite. En bra film pÄ TV Àr bÄde underhÄllande och avslappnande!
 
Ha en hÀrlig torsdagkvÀll kÀra vÀnner!
 

JodÄ, tekniken fungerade nÀstan perfekt igÄr nÀr vi kopplade upp datorn mot TVn, tyvÀrr fick vi ta gammeldatorn eftersom kablarna inte passade med nya, lite segare, men helt ok. Nu har vi Àntligen sett avsnitt 6 av Bron. Bra serie, bra skÄdisar.
 
 
Vad Ă€r det för tok som har kommit in i min korg? Tuva fundersam nĂ€r Cullen intar hela köket ❀