🎆 Sista april 2013 🎆

Denna, för Uppsala mÀrkvÀrdiga dag, passerade för oss nÀstan obemÀrkt förbi. VÀdret var vÀxlande soligt, blÄsigt och kantades med en och en annan hagelskur.
 
Tekniken har i stort fungerat idag, bara telefonen lade av en svĂ€ng men efter supportsamtal gick den igĂ„ng igen. Skogen har dock skött sig utan överraskningar idag och i övrigt har diskmaskin och tvĂ€ttmaskin fungerat. Puh, men börjar uppskatta saker som fungerar helt plötsligt. 😏
 
NÄvÀl, vi Äkte varken forsrÀnning eller sprang i nÄgon annan backe Àn vÄr egen. KvÀllspromenaden blev dock lite annorlunda dÄ bÄde Zirhie och Eddih inbjöd sig sjÀlva till grannens grillparty. Grannen var inte lika upprymd. Men nu Àr alla samlade och nöjda. Det bÀsta med att vakna en dag som denna Àr att veta att man kan ta det lugnt och verkligen leva "off" ja eller "on" vilket man nu föredrar.
 
Allt vĂ€l i Skuttungeskogarna, nu laddar vi mot nĂ€sta mĂ„nad och ytterligare spĂ€nnande hĂ€ndelser. Trevlig Valborg till er alla! 🎓  💑 💐 đŸŽ¶ (min nya dator gör att jag kan infoga en rad olika smileys i bloggen, kul!)
 

Huvudstadsbordern ska det stÄ! Hoppas ni kan komma!

Fin bukett frÄn JÀlla i lördags! Se fjÀrilen.
 

FinvÀder!
 

NĂ€st sista natten med gĂ€nget. Nu flyttar Terje "hem" pĂ„ torsdag  💕
 
 

Det Ă€r sĂ„ att blĂ„sipporna ruggar i blĂ„sten ⛅