😍 LyxmĂ„ndag... 💛

SÄ hÀr lyxiga mÄndagar vill jag alltid ha! Det börjar med en lugn morgon och ingen vÀckarklocka ringde tidigt... Men Lexie hade redan sparkat upp mig mitt i natten för att rastas - hon Àter mest pÄ nÀtterna....Sen bar det ivÀg till tÄget och eftersom CG fortfarande Àr dÄlig föreslog jag att jag kunde stÀlla bilen i centralgaraget men det var ok sa han, sÄ jag blev skjutsad - till GÀvletÄget för omvÀxklings skull. För idag skulle vi infria disputationslunchen med Sara. Vilken blev supermysig och supertrevlig. Och nu har vi gjort den Äterkommande - vi kör igÄng en ny tradition helt enkelt, lunch med Sara och Monica i slutet av januari varje Är - i GÀvle! 
 
Det kÀnns ju himla roligt! SÄ jag var pÄ riktigt gott humör nÀr jag satte mig pÄ tÄget mot Uppsala igen 15:15. PÄ bÀgge tÄgen jag bokade idag lyckades jag pricka in snabbtÄg, det tog bara 45 minuter till och 45 minuter frÄn GÀvle. UpptÀckte att jag skulle komma till Centralen i Uppsala strax före fyra och rÀknade ut att jag skulle hinna gÄ till VÀderkvarn för ett favoritpass ocksÄ som startade halv fem. Perfekt med förvaringsboxar pÄ stationen dÀr trÀningsklÀderna kunde ligga och vÀnta medan jag njöt vÀnskap och kollegor i GÀvle.
 
CG hÀmtade mig utanför trÀningslokalen strax före halv sex och sÄ  kunde jag nÀstan avrunda kvÀllen, det krÀvdes nÄgra mail och lite studentchatt innan jag kunde stÀnga jobbdatorn. 
 
Men nu lÀngtar vi tisdag och hoppas att vi har allt i minnet som ska göras denna tisdag den 30 januari, med stormsteg mot februari i lyxiga mÄndagar... 
 
GÀvle Àr en trevlig liten stad med mÄnga fina hus och gator, och sÄ GÀvleÄn och havet nÀra, lyxigt att Äka upp och hÀnga lite, lyxigt att fÄ Äka Ät andra hÄllet och jobba lite...