♥ Framåt, bakåt och uppåt... ♥

Jag tror att det hör till åldern? Dvs. att leva åt alla möjliga håll, bakåt minns vi allt mys vi har varit med om, vi språkar minnen på promenaderna, vi längtar också framåt och ser ljus till klockan fyra (och det noterar vi verkligen) men vi ser också en ny framtid, både i jobb och i hunderi, vi gör sådant som vi inte gjort förut, samtidigt som vi gör sådant som vi alltid gjort, är inte det en härlig kombo?
 
Jag laddar för ett nytt uppdrag på jobbet - VFU-ansvarig för förskollärare, erfarenhet (min favoritutbildning), jag laddar för nya utmaningar - blickar bakåt och framåt på en och samma gång...
 
Gläds åt att sitta på köksstolen - när vårt lärarmöte inför första kursen på förskollärare termin ett, erfarenhetbaserad - går av stapeln, så effektivt och så lämpligt att fortsätta med administration kring kurserna i just det erfarenhetsbaserade programmet, handledarsamtal, kursmanualer (för helt nya kurser - med helt nya lärare - spännande) ses på onsdag Victoria!
 
Och mitt i allt lyckas jag pricka in en favoritträning på Väderkvarn,  njutbart...  vad mer att önska en supermåndag i januari?
 
Inte minst saknas de små blå, dvs. vår älskade Zirhie (bara några veckor gammal på bilden) och Zivhan som just nu gör Matfors osäkert... härhemma njuter vi barnbarn och framtid, Lexie och N-kull...