🍠 🍇 Alla hjĂ€rtans dag... 🍕 🍉

Alla hjĂ€rtans dag 💕 har varit trevlig. Snön som kom inatt var mindre trevlig i mitt tycke. Även om det blir lite ljusare sĂ„ vill jag hellre ha vĂ„r faktiskt. CG gick med terrierna medan jag fortsatte med arbetet med Tuvas tovor. Det tar aldrig slut kĂ€nns det som. Fick lite tips av min BichonvĂ€n ikvĂ€ll som jag ska prova. Har ni flera tips sĂ„ fĂ„r ni gĂ€rna skriva dessa i kommentarsfĂ€ltet. Nu stĂ„r jag och pillar i varje tova manuellt, nĂ€r den vĂ€l Ă€r upplöst hugger Zarha tag i nacken sĂ„ har hon tre nya. Fick ge upp idag igen eftersom vi lovat hĂ€mta pappa sĂ„ han skulle fĂ„ en provtur i pĂ€rlan.
 
SĂ„ vi stack ivĂ€g pĂ„ dagen och hĂ€mtade honom för vidare fĂ€rd mot Heby vĂ€rdshus, dĂ€r vi hade oturen att hamna bakom en busslast som precis klev innanför dörren. Men det gick ganska fort Ă€ndĂ„. Det blev en trevlig lunch/tidig middag och CG (som ju fyller Ă„r idag) och pappa kunde ta en varsin starköl eftersom jag körde. Det hĂ€r Ă€r som fĂ€rdtjĂ€nsten skojade jag, jag kör omkring pĂ„ "gamlingarna" sĂ„ de fĂ„r komma ut och se sig om och dricka lite öl. Och jag fĂ„r köra BMW och sitta pĂ„ laddning 😍😄
 
Lite annat pyssel blev det ocksĂ„ idag med spĂ„rkurser och telefonsamtal och annat, planering inför veckan som kommer, blandat med rastning av hundar. NĂ€r vi kom hem halv fem igen tog vi alla i koppel och gick en halvtimmes svĂ€ng pĂ„ rasttur i kvĂ€llsljus. MĂ€rkligt det dĂ€r med ljuset, jag Ă€r nĂ€stan övertygad om att Ă€ven ljuset Ă€ndras med tiden, att vi har en ljusare alla 💕 dag i Ă„r Ă€n förra Ă„ret. Vad tror ni?
 
Skönt med en ledig mÄndag imorgon. Har verkligen en superdupervecka framför mig, mot vÄr, ljus, spÄr och inte minst en kvÀll hos Maria och Kristina i GÀvle, som jag lÀngtat.
 
SĂ„ lev vĂ€l, lev hjĂ€rtan i alla dina dagar eller alla hjĂ€rtans dag...  ❀ 💕 💓 💗 💙 💜 💛 💚
 
Trots snön som kom inatt blev det en vacker dag att resa i...
 

PÄ hemresa genom Uppland spricker himlen upp i hÀrliga vÄrfÀrger...
 

Och klockan nÀrmar sig fem och vi Àr ute och gÄr en sista svÀng i ljuset... hÀrligt, vad jag njuter...
 

Fina Goza, visst vill man vĂ€l gosa? ❀ Ett av alla vĂ„ra hjĂ€rtan genom Ă„ren, det har blivit ganska mĂ„nga nu...