🎆 Nu liknar jag alltmer ett jordskott ... 🎋

Det Ă€r svĂ„rt att hinna med att lĂ€ra kĂ€nna nya mĂ€nniskor nĂ€r man blir Ă€ldre, man har pĂ„ nĂ„got sĂ€tt redan fyllt livet med allt vad det behöver fyllas med och lite till för den delen. Och för mig som lever i 200 knyck Ă€r det Ă€nnu svĂ„rare att fĂ„ tid för nya bekantskaper. DĂ€rför Ă€r det sĂ„ roligt att jag lĂ€rt kĂ€nna Kicki via bloggarna för nĂ„gra Ă„r sedan. Sedan dess försöker vi ses Ă„tminstone nĂ„gon gĂ„ng om Ă„ret och göra saker tillsammans. Och igĂ„r var det dags igen. Lika supermysigt och varmt som vanligt. Ljus och kĂ€rlek 💖!
 
I kontrast blev det skog och mark för hela slanten idag. Det var nĂ€sta avslutning som stod pĂ„ agendan. Det skulle vara tre ekipage men blev bara tvĂ„. DĂ€rför blev det tvĂ„ extra lĂ„nga spĂ„r med anpassade tekniker till var och en. Det var riktigt roligt att se att bĂ€gge ekipagen Ă€r mogna för anlag nu. LĂ€mpligt eftersom det Ă€r anlagskurs de gĂ„tt 😃!
 
Strax före Ă„tta laddade jag med blod och klöv och snitsel för att Ă€n en gĂ„ng ge mig ut och lĂ€gga ett öppenklass spĂ„r som kommer imorgon. Eftersom det kan vara vildsvin vid just det hĂ€r spĂ„ret laddade jag telefonen med bra musik och gick och sjöng samtidigt, det borde skrĂ€mma ivĂ€g de flesta djur 😊.
 
Dagen blev lĂ„ng, kvĂ€llen ung och jag Ă€r ganska trött. Imorgon ska jag Ă€gna stor del av dagen till texten och sedan Ă€gna mig Ă„t mitt guld, Alex och Tobbe. Oj, vad mycket kul jag har att se framemot nu. NĂ€stan allt i livet pekar mot ljusare tider. Idag fick jag ocksĂ„ kallelse till JĂ€rfĂ€lla och forskningscirkeln dĂ€r. Ja, ibland dansar jag runt i skogen och stĂ€nker blod.... 😍😇😉. Det har faktiskt aldrig hĂ€nt förut. Haha. Och ni som ringer mig pĂ„ kvĂ€llarna - det Ă€r kvĂ€llskurser och spĂ„rkurser och aktiviteter i massor, sĂ„ skicka ett mess i stĂ€llet eftersom ljudet Ă€r av... Ja, jag Ă€r ett riktigt jordskott...
 
De har öppnat en hÀftig restaurang i Njurunda, alldeles vid vÀgen, kan varmt rekommenderas. Modernt och snyggt! Tusen tack för extra kvalitetstid med dig! Kram...
 
Det bjuder mycket att vara jordskott, all blomster bland annat...
 
... hundar...
 
 Det klart man blir trött om man heter Zirhie, fara omkring till tilltÀnkta fÀstmÀn var och varannan dag som hon inte Àr ett dugg intresserad av. Idag har hon dessutom varit utomhus pÄ baksidan hela dagen.

Trevlig present frÄn jaktlaget... klarar man sig lÀnge pÄ...
 
 
 
 
 
 
JUNITJEJ

Vilken lÀcker restaurang! Presenten frÄn jaktlaget var inte sÄ trevlig att titta pÄ.

Kicki

SĂ„ mysigt att ses över lunch och fika 💗😊👍🌾🎂✹
Ljus & kÀrlek, hihi.