🎆 Nu liknar jag alltmer ett jordskott ... 🎋

Det är svårt att hinna med att lära känna nya människor när man blir äldre, man har på något sätt redan fyllt livet med allt vad det behöver fyllas med och lite till för den delen. Och för mig som lever i 200 knyck är det ännu svårare att få tid för nya bekantskaper. Därför är det så roligt att jag lärt känna Kicki via bloggarna för några år sedan. Sedan dess försöker vi ses åtminstone någon gång om året och göra saker tillsammans. Och igår var det dags igen. Lika supermysigt och varmt som vanligt. Ljus och kärlek 💖!
 
I kontrast blev det skog och mark för hela slanten idag. Det var nästa avslutning som stod på agendan. Det skulle vara tre ekipage men blev bara två. Därför blev det två extra långa spår med anpassade tekniker till var och en. Det var riktigt roligt att se att bägge ekipagen är mogna för anlag nu. Lämpligt eftersom det är anlagskurs de gått 😃!
 
Strax före åtta laddade jag med blod och klöv och snitsel för att än en gång ge mig ut och lägga ett öppenklass spår som kommer imorgon. Eftersom det kan vara vildsvin vid just det här spåret laddade jag telefonen med bra musik och gick och sjöng samtidigt, det borde skrämma iväg de flesta djur 😊.
 
Dagen blev lång, kvällen ung och jag är ganska trött. Imorgon ska jag ägna stor del av dagen till texten och sedan ägna mig åt mitt guld, Alex och Tobbe. Oj, vad mycket kul jag har att se framemot nu. Nästan allt i livet pekar mot ljusare tider. Idag fick jag också kallelse till Järfälla och forskningscirkeln där. Ja, ibland dansar jag runt i skogen och stänker blod.... 😍😇😉. Det har faktiskt aldrig hänt förut. Haha. Och ni som ringer mig på kvällarna - det är kvällskurser och spårkurser och aktiviteter i massor, så skicka ett mess i stället eftersom ljudet är av... Ja, jag är ett riktigt jordskott...
 
De har öppnat en häftig restaurang i Njurunda, alldeles vid vägen, kan varmt rekommenderas. Modernt och snyggt! Tusen tack för extra kvalitetstid med dig! Kram...
 
Det bjuder mycket att vara jordskott, all blomster bland annat...
 
... hundar...
 
 Det klart man blir trött om man heter Zirhie, fara omkring till tilltänkta fästmän var och varannan dag som hon inte är ett dugg intresserad av. Idag har hon dessutom varit utomhus på baksidan hela dagen.

Trevlig present från jaktlaget... klarar man sig länge på...
 
 
 
 
 
 
JUNITJEJ

Vilken läcker restaurang! Presenten från jaktlaget var inte så trevlig att titta på.

Kicki

Så mysigt att ses över lunch och fika 💗😊👍🌸🎂✨
Ljus & kärlek, hihi.