❤️🐾 En fantastisk dag ❤️🐾

Lång och trevlig med alla tänkbara ingredienser. Strålande solsken, en massa fina hundar, ovanligt trevliga hussar och mattar och småhussar och småmattar. Fina priser, välorganiserade vaktmästare. Härlig domare och ringsekreterare. Perfekt kökspersonal och god mat. Suveräna kakor och gott kaffe. 

Jag började dagen med att ta med hundarna och sätta upp tipsrundan. Sen la jag två spår före frukost. Allt började klockan 11 men många kom i god tid. 

Högbo hade även arrangerat barnens dag så det var fullt med folk på plats. Det kom till och med folk till oss och köpte korv och hamburgare. Lite kul faktiskt. 

Det som jag särskilt uppskattade i år var att jag anlitade en proffsfotograf. En som bara ägnade sig åt fotograferingen - det skulle vi gjort för länge sen. Så nu får det bli så hädanefter. 

Tusen tack alla för idag!!! Nu har vi haft domarmiddag härhemma i Lundbo. Det blev både en trevlig dag och kväll!

En härlig bild från en Bombaxdag 1999 tror jag eller möjligen 2000. Ulla Axen är domare och syskonen Otto och Klara vann. Varje gång vi arrangerar bombaxdagen stressar jag som bara den veckorna före och när den sedan är över längtar jag redan till nästa😊❤️🐾

Blåzza och Kristina

TACK för en rolig dag!! T.o.m solen hade du fixat fram.
Puss och kram

MarieL

Tack för en härlig dag Monica&CG. Vilka Bombaxdagar ni ordnar! Ni är så bäst!
Och som en liten bonus då förstås att det gick så bra för "de mina"