✴ En dag närmare jul ✴

Livet rullar på i Skuttunge och dagarna går. Jag var på koll i morse hos en ny diabetssköterska. Hon var jättebra och hade mycket idéer som jag ska prova. Fick också en ny insulinspruta som ska vara bättre samt engångspipetter ifall sprutorna går sönder, bra att ha tex när man reser utomlands osv.
 
Trevlig var hon i alla fall och glad var jag när jag gick därifrån eftersom jag bävat för att komma till en ny.
 
Efter promenaden med hundarna var det dags för ett nytt Adobe-Connect möte. Också mycket givande idag som sist. Nu hade vi nya böcker att diskutera plus upplägget på vår gemensamma presentation i Göteborg den 10 december. Bra att kursen närmar sig sitt slut, synd att splittra gruppen, ja det är alltid två sidor av myntet.
 
Full fart mot jul, det ska bli så skönt att få en lång ledighet. Önskar jag hade mer tid att pynta men det har jag inte! Får bli på söndag helt enkelt.
 
Nu rullar snart helgen in med utställning i Hudiksvall och med 50-årsfirande. Det ser vi framemot. Men först lite arbete, lite Tuva-pyssel och packning, sen norrut!
 
 
Fina Bodil som i fick ett sent återbud på är alltså på jakt efter en ny aktiv familj! Hör av er till mig om ni är intresserade monica@stafberg.com
 
Nya insulinpennan, lätt som en fjäder...