👯 Semester - Ă€ntligen 👧

Redan vid sju var vi igÄng. KÀndes konstigt med bara en hund hemma. Zirhie ville gÄ ut redan halv fem sÄ jag öppnade dörren pÄ baksidan och lÄter den stÄ öppen. NÀsta gÄng jag vaknade var hon i sÀngen igen.
 
Jobbet hemma varvades idag med bĂ„de packning och rensning av sovrummet. Enkelt var det inte att ta ut sĂ€ngen ur sovrummet, dvs. vi försökte inte ens. Tog ur madrasserna och stĂ€llde den pĂ„ högkant och hoppas att det kan gĂ„ Ă€ndĂ„ att lĂ€gga nytt golv medans vi Ă€r borta đŸ”šđŸ”§đŸ”«
 
Sen var jag till Saab och fick mig en Äktur med en av verkmÀstarna. Det var en trevlig tur och vi "kom varandra in pÄ livet". Vilken annorlunda upplevelse. Det hÀr skulle firman satsa oftare pÄ. Ett stort kvalitetslyft har de gjort. SÄ fick han dÄ kÀnna att Saaben "vandrar" i högre hastigheter. JodÄ, han fick nog erkÀnna att jag hade rÀtt. Bilen blir kvar dÀr under semestern.
 
Passade pÄ att trÀna en svÀng före resan men knÀet pajade i tisdags vid dubbeltrÀningen sÄ det gick inte helt optimalt kan jag sÀga.
 
SĂ„ smĂ„ningom var det dags att Ă„ka och lĂ€mna Zirhie till vĂ„ra förra gogrannar. E erbjöd sig att passa en hund vid "grannmiddagen" i mitten av april. SĂ„ nu var vi ju dĂ€r. Vilken underbar lĂ€genhet de köpt. TvĂ„ uteplatser, högt till tak och mycket ljus. Perfekt med en plexiskiva pĂ„ uteplatsen i fram - dĂ€r spanade Zirhie hela tiden nĂ€r vi drack kaffe och sprĂ„kade. Sen gick vi mot dörren och Zirhie bevĂ€rdigade oss inte med en blick ens. Dessa otrogna varelser! 😊😊😊
 
Och varför umgicks vi inte mer nÀr vi bodde grannar? Vi har ju massor att prata om! Vi bodde för nÀra sÀger CG. Ja, kanske Àr det sÄ enkelt.
 
Nu Àtit lite lÀtt mat och checkat in oss pÄ Ibis pÄ Arlanda. Inte vÄrt "vanliga" Arlandahotell dock (som var fullt). Men vi Àr hÀr och imorgon gÄr vi upp lÄngt före fem pÄ morgonen. 
 
Ha en skön vecka vĂ€nner 💕💕💕 HĂ€ng gĂ€rna med till Kreta
 

Att renovera och allt stök som blir dÀrav  - klart ett vÀsterlÀndskt problem, eller hur?
 

Men varför bry sig om det, nu nÀr semesterveckan har börjat!
 
 
Â