☼ Åter från Blåkulla ☼

Det tog sin lilla tid i Blåkulla men nu är jag tillbaks igen och kvar i Skuttunge hänger solen och takdroppar med hela huset och hela vintern. Men vad ska det bli av all snö? Och när kan vi få ut husbilen - det är en stor snödriva efter vinterns plogning där. Suck, det ser ut att vara låååångt bort.
 
B-kullen har nu börjat busa riktigt ordentligt och även om de är döpta med musiktermer är de ovanligt tysta och nöjda. När A-kullen härjade vaknade vi varje morgon mellan fem och halv sex av att en jordbävning skakade huset kraftigt - A-kullen vaknade och började med att tillsammans flytta hela valphagen så mycket det gick åt det håll det gick och tjöt efter mat! B-kullen sover nöjt tills vi går upp vid halv åtta - åtta tiden på morgonen, leker lite försiktigt, äter frukost och somnar sen om. Jodå, vi kanske kan tänka oss fler sådana härliga myskullar. ☺Två av de nya familjerna var här och fikade igår. Idag var det tomt på besök och jag har kurerat förkylningen som drog igång i torsdags.
 
Nu har vi "bara" påskmiddagen kvar. CG och jag ska äta en traditionell middag med sill och potatis, korv och köttbullar. Det är gott men inte särskilt nyttigt för mig eftersom det är ganska mycket socker i sillagen. Försöker alltid "ruska" av sillbitarna på allt lag innan de hamnar på min tallrik. Men det är ju bara påsk en gång per år säger mannen. Påsken är den bästa högtid som finns! Det är vår, det är ljust, det är positivt och glatt och jag pyntar i favoritfärgen gult! Härligt, synd att den är så kort bara. Den borde också vara i en månad som advent och jul!
 
Nu blir det två sociala dagar, en med fika hos kennelvännerna och en med familjen. Allt gott här med andra ord, jag vill passa på att skicka er lite gula hälsningar och säga njut av allt fint som är gult, inte minst solen ♥ ☼
 

Positiv risenergi ☺
 

B-kullsläge ♥
 
Lite vårbacke, mycket snövall
 
Slutet på mars? Snarare slutet på februari?
 

Sakletare i vårbacken ♥
 

Bakom högen till vänster spanar Eddih efter Zirhie (som gick hem före oss på kvällsprommissen ♥)
Birgitta Martinelle

Välkommen tillbaka och en glad påsk!

Kristina

Glad Påsk!!