🚄 Roadtrip 3 🚄

Har nu landat på Campingen i Gällivare och fått en jättebra plats alldeles vid älven. Grannar med några norrmän i fina husbilar och några finnar i gammal husvagn och så en svensk husvagn. Det är väl norden i ett nötskal. Lyxiga norrmän med pengar, normalsvensken med normalhusvagn och husbil och finnarna som nöjer sig med fina bilar och äldre modeller husvagn.
 
Raija gnällde lite över grannarnas 5 shih-tzu med fler, hon är ju i bak på husbilen och har nära till grannarna, men efter fem minuter gav hon sig och umgicks snällt med campingens alla hundar resten av kvällen.
 
En härlig resa genom landets norra delar har vi haft idag. Sovit länge, promenerat, rastat och ja, ni vet dagarna går. Nu blir det utställning imorgon och - regn - inte kul. Men ikväll har vi en härlig sol som lyser över oss.
 
 
Så skönt med husbil, i med handbromsen och så är man "hemma"! Vi tittar ofta på husvagnsfolket och undrar hur de orkar med alla förtält, slangar, stödben och packning som måste göras för att stanna och för att komma iväg.
 
Jodå, vi försöker vara lite turister också - men men
 
Nu svänger vi in i inlandet...
 
Se så fint vi står ikväll. Här kan vi sitta och titta på solnedgången, sa jag. Vilken solnedgång, sa CG 😊