🚄 Roadtrip 3 🚄

Har nu landat pÄ Campingen i GÀllivare och fÄtt en jÀttebra plats alldeles vid Àlven. Grannar med nÄgra norrmÀn i fina husbilar och nÄgra finnar i gammal husvagn och sÄ en svensk husvagn. Det Àr vÀl norden i ett nötskal. Lyxiga norrmÀn med pengar, normalsvensken med normalhusvagn och husbil och finnarna som nöjer sig med fina bilar och Àldre modeller husvagn.
 
Raija gnÀllde lite över grannarnas 5 shih-tzu med fler, hon Àr ju i bak pÄ husbilen och har nÀra till grannarna, men efter fem minuter gav hon sig och umgicks snÀllt med campingens alla hundar resten av kvÀllen.
 
En hÀrlig resa genom landets norra delar har vi haft idag. Sovit lÀnge, promenerat, rastat och ja, ni vet dagarna gÄr. Nu blir det utstÀllning imorgon och - regn - inte kul. Men ikvÀll har vi en hÀrlig sol som lyser över oss.
 
 
SÄ skönt med husbil, i med handbromsen och sÄ Àr man "hemma"! Vi tittar ofta pÄ husvagnsfolket och undrar hur de orkar med alla förtÀlt, slangar, stödben och packning som mÄste göras för att stanna och för att komma ivÀg.
 
JodÄ, vi försöker vara lite turister ocksÄ - men men
 
Nu svÀnger vi in i inlandet...
 
Se sĂ„ fint vi stĂ„r ikvĂ€ll. HĂ€r kan vi sitta och titta pĂ„ solnedgĂ„ngen, sa jag. Vilken solnedgĂ„ng, sa CG 😊