🌂 Inga knop alls nĂ€stan 🌂

har vi gjort idag. Tog lÄng sovmorgon, faktiskt hundarna med och inte sÄ mycket gnÀll i flocken. Vi gjorde ingen parning idag. Dels kan det fÄ gÄ en dag till och dels var fröken fin pÄ fisförnÀms-humör vilket betyder morr och lÀtt upplyft överlÀpp. Nej, vi hÀrjar inte idag nÀr det regnar ute dessutom.
 
SÄ det blev en riktig hemmadag utan nÄgonting gjort. Men frÄn imorgon sÄ, mÄste det börja hÀnda lite saker hÀr. CG har varit rejÀlt hÀngig idag sÄ vi hoppas att hans kulmen varit nu!
 
SjÀlv stack jag ivÀg pÄ första trÀningen efter min influensaliknande förkylning  - och döm om min förvÄning nÀr den gick superbra, ja inte riktigt lika bra som dagen före insjuknandet, men ÀndÄ...
 
Regnet har vrÀkt ner hela dagen hÀr och det kan jag tycka Àr jÀtteskönt. Naturen behöver lite vÀtska i denna vÀrme!
 
Och tÀnk att jag inte kommer ihÄg alla blomnamn, helt hjÀrnslÀpp, men det Àr vÀl lite oro och nervositet inför festen kanske som gör att hjÀrnan stÀnger av vissa delar - blomnamns-delen tex.
 
ApropÄ festen sÄ ringde kÀra Ulla Rockamore och berÀttade att hon drömt om min fest och det var lite kul för vissa inslag i drömmen tyder pÄ sanningen. Mer berÀttar jag inte nu. DÄ blir det ju ingen överraskning/överraskningar! Och Ulla, tack för goda rÄd och recept!
 
SÄ nu hoppas jag att "en gammal god vÀn" kommer ner och hjÀlper till med allt bus! En strÄlande idé att frÄga A om det som Àr lite busig sjÀlv! Och det kom jag pÄ först ikvÀll?
 
Och sÄ ett samtal frÄn en vÀn som kommit senare in i mitt liv och som berÀttade att hon varit pÄ sjukhus för en knöl i bröstet. Inga namn men glÀdje nÀr man misstÀnker en bindvÀvsknöl och inget annat. Inget annat! BetÀnk de orden!
 
Sen ringde en av mina nÀrmsta vÀninnor och vi sprÄkade flera timmar - vad lÀnge sen det var, vad hÄller vi pÄ med egentligen ? Det blir för nÀra och lÀttvindigt antagligen nÀr vi har tid bÀgge, knepigt det dÀr!
 
Och sÄ lovade kÀra syster att hjÀlpa till med firmapappren, ja en tisdag bÀttre Àn mÄnga andra med andra ord!
 
Ha nu en fin tisdagkvÀll och glöm inte AllsÄng pÄ Skansen, kanske inte i sommarens bÀsta vÀder, men ÀndÄ...
 

Nostalgitrippen fortsÀtter, hÀr ett underbart kort pÄ Jacken, Bombax Jackpot som Àr den enda hanen i J-kullen födda 2003!