😄 Ett gott skratt förlĂ€nger livet...😄

och vill ni ha det kan ni gÄ och se HundraÄringen. Det var lÀnge sen jag skrattade sÄ gott som jag gjorde idag. En helt underbar film - helt i min smak.
 
Vi hade inget planerat idag eller ikvÀll sÄ vi tyckte ett biobesök kunde passa. NÀr jag inte fick biljetter hÀromdagen sÄ valde jag nyÄrsafton istÀllet, vilket mÄnga fler hade gjort. Salongen var fullbokad.
 
Efter filmen hann vi precis handla nyÄrsmaten innan affÀrerna stÀngde vid sex. Det blir hummer och hummerpaté, en god Brie med marmelad. Till det ett gott rött till CG och ett gott vitt till mig.
 
Vi har Àven inhandlat en liten champagne och firat vÄrt Är 2013. I Är Àr det exakt 25 Är sedan vi trÀffades och förlovade oss. Jag har fyllt jÀmt. Jag har ocksÄ blivit av med massa andra trÄkigheter i Är. Vi har haft framgÄngar som varit över förvÀntan. Ja ett Är att verkligen vara glada och nöjda med.
 
Men visst har det varit dalgÄngar ocksÄ, sÄ Àr det vÀl alltid i alla mÀnniskors liv, men som ni vet har jag valt att inte skriva sÄ mycket trÄkigheter i bloggen. Jag tror ingen Àr sÄ intresserad av det. Det skulle ta alldeles för mycket plats att skriva om Ärets höjdpunkter. SÄ dÀrför gör jag bara en kort sammanfattning:
 
- Hjalmars fantastiska Är med fem utstÀllning, fyra BÀst i Rasen, en gruppvinst och en grupp-4 pÄ Stora Stockholm, dessa fÄ besök i ringen ledde till en tredje placering bland de vinstrikaste i Är
- Det underbara vÀdret, Ànnu har jag svÄrt att smÀlta att vi fick en sÄ fin sommar, hÀrlig höst och perfekt (för mig) vinter - Àven om jag gÀrna ser mina tomtar i nÄgra cm snö
- Certen, sex hundar frÄn Bombax har erövrat cert i Är. Det Àr vi ensamma om i rasen, sÀrskilt nÀr det Àr sex olika hundar
- Qullen som genom Quilas BIR i Svenstavik skriver svensk historia med 4 BIR-vinnande syskon
- Och festen, den som gĂ„r till historien som en fest jag inte vĂ„gat drömma om, den tog slut alldeles för fort. Önskar jag kunde göra om den Ă€nnu en gĂ„ng...
 
Ett riktigt gott slut önskar jag er alla och ett gott nytt 2014!
 

Bombax Qubec, Hjalmar, BIG-4 pÄ Stora Stockholm...
 
 Vackert vÀder 2013 snÄlades det inte pÄ... varken pÄ sommaren, hösten eller vintern..
 

Åtta cert med sex olika hundar i sex olika kombinationer bĂ„dar gott för framtiden hos kenneln. HĂ€r en fin bild pĂ„ Quila, den fjĂ€rde ur Qullen som vinner BIR:
 

Syrran och brorsan i samsprÄk pÄ min hÀrliga fest...
Pappa dricker upp sista whiskyn...(skÀmt Äsido)
 

Och jag fÄr massor av presenter och en av de allra bÀsta var....
 
Tuva... husets lilla clown och maskot... och familjens stÀndiga kÀlla till skratt...