🌌 Betydelsefulla kullar... 🌌

Jag funderar faktiskt på om jag ska börja skriva lite Bombax-historia på bloggen, då kan jag ju enkelt klippa och klistra härifrån till hemsidan, så behöver inte uppgiften bli så övermäktig, det lär nämligen ta sin lilla tid att berätta om de senaste årens kullar, dvs. de kullar som jag varit en del i.
 
När jag skriver betydelsefulla kullar så är det alltså motsatsen till kullar som inte fått någon betydelse - för oss. För visst har de haft betydelse för sina ägare men av olika anledningar har ägarna valt att inte ha kontakt med oss genom åren och ej heller varit aktiva i någon gren av hundvärlden. De har köpt sin valp och sen har de inte hört av sig eller kommit på några valpträffar eller Bombaxdagar heller för den delen. Synd, verkligen jättesynd att inte få möjlighet att följa alla efter vägen, inte varje månad, men någon gång per år i alla fall eller vid Bombaxdagarna. Därför har vi "tappat" kontakten och betydelsen av just den hunden för oss.
 
Men tvärtemot har vi också skaffat oss minnen och vänner för livet genom alla de kullar som givit oss så mycket i så många olika sammanhang, allt från våra duktiga tikar som fött fina valpar till Anna Anderssons bästa vän Karo och goda bullar i alla möjliga och omöjliga kök och hem. 😊
 
Jag tror jag ska ägna delar av 2014 års blogg till just detta uppdrag, att dokumentera lite av vår gemensamma historia CGs, min och hundarnas.
 
Men jag startar inte riktigt ännu. Jag får låta tankarna mogna lite. Jag kommer nog på var jag ska börja.
 
Efter en härlig och extra lång dag ute med hundarna i ljuset avslutades dagen med ett pulspass, vilket hela Uppsala också gjorde (jises vad trångt - det var 189 stycken till som tränade idag) och skinkmackorna var inte så glada över att det blev just ett pulspass, kunde börjat med ett baspass kanske efter jul?
 
Lev väl ikväll och imorgon, sista dagen på 2013, ett helt fantastiskt år för CG, mig och kennel Bombax 😏!
 

En vacker dag som denna dröjer man sig gärna kvar lite extra i naturen...
 

Busfröna njuter dagen som vi, kan inte fotograferas, ständigt i rörelse...
 

Stora ytor att springa på...
 

... och kan man välja lera så väljer man lera....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#1 - - Kristina:

Som det kan bli. Jag läste Betydelsefulla kullar samtidigt som jag tittade på bilden. Hur kan dom vara betydelsefulla tro? Dom är ju väldigt små, men... Så läste jag texten och då fattade jag. Detta svenska språk där samma ord kan betyda flera saker. Roligt i korsord, men måste vara ett bekymmer för nysvenskarna.