🌌 Betydelsefulla kullar... 🌌

Jag funderar faktiskt pÄ om jag ska börja skriva lite Bombax-historia pÄ bloggen, dÄ kan jag ju enkelt klippa och klistra hÀrifrÄn till hemsidan, sÄ behöver inte uppgiften bli sÄ övermÀktig, det lÀr nÀmligen ta sin lilla tid att berÀtta om de senaste Ärens kullar, dvs. de kullar som jag varit en del i.
 
NÀr jag skriver betydelsefulla kullar sÄ Àr det alltsÄ motsatsen till kullar som inte fÄtt nÄgon betydelse - för oss. För visst har de haft betydelse för sina Àgare men av olika anledningar har Àgarna valt att inte ha kontakt med oss genom Ären och ej heller varit aktiva i nÄgon gren av hundvÀrlden. De har köpt sin valp och sen har de inte hört av sig eller kommit pÄ nÄgra valptrÀffar eller Bombaxdagar heller för den delen. Synd, verkligen jÀttesynd att inte fÄ möjlighet att följa alla efter vÀgen, inte varje mÄnad, men nÄgon gÄng per Är i alla fall eller vid Bombaxdagarna. DÀrför har vi "tappat" kontakten och betydelsen av just den hunden för oss.
 
Men tvĂ€rtemot har vi ocksĂ„ skaffat oss minnen och vĂ€nner för livet genom alla de kullar som givit oss sĂ„ mycket i sĂ„ mĂ„nga olika sammanhang, allt frĂ„n vĂ„ra duktiga tikar som fött fina valpar till Anna Anderssons bĂ€sta vĂ€n Karo och goda bullar i alla möjliga och omöjliga kök och hem. 😊
 
Jag tror jag ska Àgna delar av 2014 Ärs blogg till just detta uppdrag, att dokumentera lite av vÄr gemensamma historia CGs, min och hundarnas.
 
Men jag startar inte riktigt Ànnu. Jag fÄr lÄta tankarna mogna lite. Jag kommer nog pÄ var jag ska börja.
 
Efter en hÀrlig och extra lÄng dag ute med hundarna i ljuset avslutades dagen med ett pulspass, vilket hela Uppsala ocksÄ gjorde (jises vad trÄngt - det var 189 stycken till som trÀnade idag) och skinkmackorna var inte sÄ glada över att det blev just ett pulspass, kunde börjat med ett baspass kanske efter jul?
 
Lev vĂ€l ikvĂ€ll och imorgon, sista dagen pĂ„ 2013, ett helt fantastiskt Ă„r för CG, mig och kennel Bombax 😏!
 

En vacker dag som denna dröjer man sig gÀrna kvar lite extra i naturen...
 

Busfröna njuter dagen som vi, kan inte fotograferas, stÀndigt i rörelse...
 

Stora ytor att springa pÄ...
 

... och kan man vÀlja lera sÄ vÀljer man lera....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kristina

Som det kan bli. Jag lÀste Betydelsefulla kullar samtidigt som jag tittade pÄ bilden. Hur kan dom vara betydelsefulla tro? Dom Àr ju vÀldigt smÄ, men... SÄ lÀste jag texten och dÄ fattade jag. Detta svenska sprÄk dÀr samma ord kan betyda flera saker. Roligt i korsord, men mÄste vara ett bekymmer för nysvenskarna.