☔ Dagar med Tuva ☔

Det är fascinerande att ha en ny ras, en ras som är nästan motsatsen till våra terriers, men inte helt, hon är lika orädd, framåt och glad som de, så hon matchar flocken perfekt. Hur lättvindigt som helst. Svansen går så man tror hon lyfter snart 😊. Tycker nog livet med terrierna är ganska kul. Maten är bra, sällskapet ok och sängen skön, däremot tycker hon nog att vi har dåligt med leksaker som passar henne, så vi får försöka göra något åt det!

Nu är Tuva och jag anmälda på valpkurs som startar i oktober. Jag har inte gått valpkurs på typ 20 år, så det ska verkligen bli spännande!
 
Känner mig lite stressad nu på jobbet eftersom det närmar sig Göteborg nästa vecka och helst ska jag väl skicka iväg ett kapitel eller åtminstone ett nästan färdigt kapitel senast måndag. Det blir nog lite extra jobb i helgen med skulle jag tro. Söndagens utställning blev ju inställd så då har jag ju den dagen på mig också!
 
Så har det regnat i Skuttunge idag. Ingen vanlig syn denna sommar, tack och lov. Men nu kanske vi får lite svamp också som jag sett att de fått i norr. Här torkar de bort.
 
Efter träningen och handlingen blir det lite Tuvatid. Det är nytt härhemma. Tuvatid betyder lite borstning, kamning och allmänt pyssel. Mystid. På söndag ska hon få bada för första gången i Sverige. Får se hur det går! CG får väl sköta kameran skulle jag tro - så ni får se! ❤
 
Nu är det redan slut på veckan. Imorgon kör jag så det ryker, parallellt ska jag baka bullar och se till att vi får lite trevligt med valpköparna på lördag på ostkanten. Kanske vi ses då! Ha en skön kväll!
 

Håll med om att hon är beroendeframkallande Såna här sötnosar måste vi ha fler av

Kommunicerar fint med övriga i flocken och har i princip blivit godkänd

Älskar att hänga med på promenaderna i Skuttungeskogarna, trots att hon får åka lite på armen ibland.
 

Och apropå långväga besök, se vilken fördelning bland bloggläsarna jag har. Jag undrar vilka i USA som läser bloggen?
 
 
 
 
 
 
 
Birgitta Martinelle

Blir lite avis hon är ju jättesöt!