Otroligt höstväder idag...

Helt otroligt vilken fin höstdag det blev idag - 29 september och nästan 30 grader varmt i solen! Så klart man önskar att man vore ledig men att ta en långpromenad på lunchen och en på kvällen före mörkret hinns ju alltid med. Det är så jag har svårt att tänka mig att det kan bli vinter och kallt. Svampinspirationen återvänder och vi gick till portskogen för att se om det kommit någon mer svamp.


Här går man in genom porten till skogen, därav "portskogen"  - och kommer in i en riktig trollskog.

Men innan vi kom så långt hann jag med både provtagning, professionellt samtal, ett annat avgörande telefonsamtal och lite lunch. Jag beställde fiskgratäng och ångrade mig vid första tuggan. Det smakade absolut ingenting. Jag kryddade kraftigt, men det hjälpte inte. Och ändå lär jag mig aldrig att inte beställa dessa lunchfiskrätter. Jag vet inte hur många gånger jag lämnat halva maträtten för att inte fisken blir ordentligt tillagad.

Vid ett tillfälle gick jag tillbaks med fisken och bad att få byta till en annan maträtt och det fick jag. Nej, nu blir det ingen mer fisk till lunch om det inte är rödspätta möjligen, den är tydligen svårare att misslyckas med.

Så lite besök på kvällningen, en gounge och systeryster och grytUrban. Alla familj och vänner. Petra har jag inte sett på hur länge som helst så det var dagens lyft! PussJohanna ringde också en sväng. Vi tjejer planerar ett SPA-besök med träning och simning på agendan. Låter hur mysigt som helst. Vi åker en lördag eftermiddag, tar promenader och myser med gomiddag och govin. Sen fortsätter söndagen med behandlingar och träning och gym och pass och bastu och ansiktsmassage och allt vad du vill och framför allt med tjejerna! Underbart! Nu tändes ett ljus i höstmörkret. Jag mår alltid bäst när jag har något att se framemot. Och nu har jag det. Lunch till veckan och vi sätter detaljerna.

Flera viktiga samtal på kvällskvisten som handlar om min framtid. Fortsättning om det följer. Nu väntar en lugn kväll, en intensiv arbetsdag där jag ska avsluta delrapporten och en härlig inledning på helgen i Borka - äntligen!


Fantastiska höstdagar i Skuttunge!
Kicki

Jag gillade ingången till "portskogen".

Tänk vilka fantastiska salar det finns i skogen och soliga gläntor och mjuka mattor........mossiga mattor är mumma för höftböjarna för oss tvåbenta att gå på & bordrarna att hänga med på med småtassarna sina :-)Kramisar Kicki!