Måndag

Idag är det måndag. Och ändå känns det som om vi varit här flera dagar redan. Det beror naturligtvis på att det är så intensivt och att vi gör så mycket på en enda dag. Kl är "bara" halv tio och ändå känner jag att ikväll har jag nog inga problem att gå och sova. En massa intressant stod på förmiddagens program och efter lunch fick vi lite tips om vett och etikett. Därefter var det dags att bedöma och skriva kritiker, mäta och granska. Det är nu det riktigt roliga börjar. Efter kaffet fick jag också en släthårig foxterrier att sätta händerna i - superkul!!!Dessutom var det en riktigt snygg fox - ännu roligare. Kritiklappen blev snabbt full.


Plötsligt var det middag - och så var det kvällsvandring på Öster Malma med vildsvinsvisning bland annat. Tre kultingar fanns i hägnet - till och med jag smälte. Trodde aldrig jag skulle säga att ett vildsvin var söt!!! Hade hoppats kunna koppla upp bilderna jag tog men fick ingen ordning på det. Får fixa det till helgen - ni får återkomma då helt enkelt!
Efter rundvandringen, som slutade strax efter åtta, var det lite kvällsfika, som jag dock gav upp relativt tidigt (för att vara mig) för att läsa lite mer om "mina" raser och bläddra i anatomiboken.

Nu ska jag kvällssurfa lite i lugn och ro innan jag släcker lampan. Orkar nog inte börja läsa den nya Anna Jansson-boken jag köpte - inte ikväll i alla fall.Tänk vad kul jag har!

Se hela bilden