... nu var det flyt igen...

ja hela veckan har flytit på bra. Min jobbarkompis kallar det "flow" och det har mer eller mindre varit flow vecka. Allting har rullat på, veckan började med en härlig dag med min biträdande handledare och andra kollegor inför hans professor emeritur utnämning. Fantastisk middag. Härlig promenad genom uppsala på försommarnatten till en av stadens attraktivaste adresser där jag ordnat två lägenheter. Sov förvisso illa men kämpade iväg till Gävle och hade en härlig dag med mina studenter, sen kväll. Tuff torsdag med texter och förberedelser till både det ena och andra. Väntar på besked inför höstens artikelskrivning.

Fredag kunde jag sitta med avhandlingen i stort sett hela dagen och kom bra långt på kapitel fyra. Känns super bra. Har också tränat både torsdag och fredag och ser framemot mer träning till veckan.

Och idag inleder vi helgen med att vinna Bäst i Rasen med lilla Hillary. Duktig flicka. Nu väntar jag med spänning vad som händer i gruppen?

Husbilen är packad. Hundarna förberedda. Nu bär det av till Eskilstuna! För imorgon är det hundutställning igen! Men då ska jag jobba som ringsekreterare så då blir det skärpning! Puss och kram

Lilla Hillary till vänster och hanhundsvinnare Inakos till höger.