😘 StĂ€der vĂ€rda ett besök... 🌞

Jag har genom mitt intresse med hundarna och allt vad det innebÀr, kommit till stÀder runt om i Sverige som jag kanske inte skulle kommit till annars. StÀder och orter som gjort avtryck hos mig och som jag gÀrna ÄtervÀnder till gÄng pÄ gÄng, en sÄdan stad Àr Sundsvall. Sundsvall Àr en pÀrla av stÀder i Sverige och skulle förtjÀna mer uppmÀrksamhet nationellt Àn vad den gör. Idag har jag varit pÄ mittuniversitetet för en vidare planering av den konferens som jag Àr med och arrangerar för 2025. Tiden var tyvÀrr knapp idag eftersom sena eftermiddagsmöten vÀntade. 
 
Men alltid lika inspirerande och trevligt att vara dÀr med förskolan i fokus. Om tid hade funnits hade jag med största sannolikhet svÀngt in pÄ Södra berget pÄ vÀgen hem. DÀr har vi varit gÀster mÄnga gÄnger, Àven om det var lÀnge sedan nu. Södra berget Àr en hÀrlig upplevelse med fantastisk utsikt och hundar Àr vÀlkomna och maten Àr fantastisk. Rekommenderas alla Ärstider. 
 
Kanske hade jag tagit en svĂ€ng till Norra berget ocksĂ„ för en hĂ€rlig promenad bland historiens vingslag om bland annat St Olavsleden som passerar dĂ€r. Ja, Sundsvall Ă€r mycket mer Ă€n "bara" universitetet och utstĂ€llningsarenan. Absolut vĂ€rd ett besök över nĂ„gra dagar... 😘👍
 
NĂ€stan exakt samma bild som togs nĂ€r huset var till salu... men nu Ă€r det inte det 😘...