Kronjuvelerna samlade

Ja nu så - är hela högen samlad + en bonushund - Lukas, vars matte ska på kryssning imorgon bitti. När jag svängde in i Iggesund och parkerade och såg mina två små blå av tre blev tre överlyckliga - två fyrbenta och en tvåbenta :-) Tusen tack till familjen Schelin för att ni orkade ha en vecka med två av tre galna blå!!!


Hemma bäst säger Musse och tar plats i krukan. Måste växa till oss :-)

Zirhie gnatade riktigt på mig och tuggar lite på min haka medan Raija visste inte till sig med ömhetsbetygelser. En lång fika med mycket prat fick det bli. Om det ena och det andra men mest om det ena - dvs. hunderi. 


Raija hemma - nästan helt nöjd med livet!

Jag undrar hur det kommer sig att man kan bli så engagerad och brinna för någonting 200 %. Det är tack vare dessa brinnande människor som vårt föreningsliv fungerar. För här handlar det verkligen inte om pengar kan jag säga.Nu känns det i alla fall som om man verkligen landat här hemma. En frukost med soja, ägg och korsord känns som vardag med en liten skillnad - nytt the - koka vatten med ett par slantar ingefära (färsk) så rensar du ut kroppen från all "dålig" mat från Rhodos. Starts today. Be close to a ladies room :-)Pubafton i Borka - inte närmast men nära! (Glömde min nya leksak - kameran - idag)


I hope you will be there!