🐾 Efterdyningar och föraningar...🐾

Känslan efter torsdagens härliga bravader sitter i. Därför var det lägligt med en slippardag idag vilket betyder att man slipper göra något alls. Och det gjorde vi, inget alls vill säga. Efter det fortsatte vi att göra inget alls och däremellan var vi ute på promenad. Där mötte vi en Wachtelhund och en granne som var ute och spårade. Det förklarade snitslarna som jag inte känt igen i skogen. Han hade två fasta spår där sa han - har du också fasta spår? Ja, faktiskt två stycken. Men då flyttar jag på mina så får du ha dina helt för dig själv. Men hur snällt som helst! Det värmde. När slipparpassen var över var det dags att packa husbilen och bege sig mot Norrköping.
 
Det är alltid ett pyssel med att packa husbilen, särskilt när man är själv. CG är ju i Drammen i Norge och dömer så någon hjälp hade jag inte och vanligtvis behöver jag inte det heller. Jag både packar in och backar ut utan några problem. Så börjar jag med mina egna kläder som jag ska ha. Jag har alltid en massa olika kombinationer beroende på väder och humör. Sen toalettsaker, en tandborste är alltid bra att ha med likväl som medicinerna som skall tas. Sedan fortsätter jag med hundgrejerna som mat, godis, hundpapper och annat. Och slutligen mat till mig själv och även vatten denna gång eftersom vattenpumpen inte fungerar. Check! Bara elkabeln kvar sedan färdiga för avfärd. Men där tog det stopp. Det fanns inte en chans att jag fick ur elkabeln ur husbilen, den satt som berget.
 
Tack och lov hörde jag närmsta grannen var ute och höll på med något så jag gick dit och frågade om han kunde hjälpa mig och se det klart han kunde - inte nog med att han hjälpte mig att ta ur kabeln, han gick hem och hämtade fett och smorde in den och sen erbjöd han sig att hjälpa oss om vi hade problem med mekanik eller annat eftersom han arbetat som mekaniker i många år. Världens goaste kille har vi fått som granne. Och det hade vi inte en aning om! Vilken himla tur att kabeln fastnade i husbilen idag annars hade jag aldrig fått veta!
 
Så mot Norrköping! Det enda jag behövde göra på vägen var att åka om Gränby och köpa ny laddare för min hade gått sönder. Surt eftersom jag startar igång min ny IPhone 5s till veckan.
 
Nu har vi ätit och gått långt och lugnet lägger sig över Himmelstalunds camping. Jag har fått en superplats men det lutar lite så jag får sova med huvudet upp och fötterna ner helt enkelt. 😊
 
Så i efterdyningarna av Bombaxdagen så laddar vi med lite föraningar inför utställningen imorgon! Ha en skön lördag, ska vi ha! Hade ett härligt samtal med älskade syster yster också. Guld värt Kram!
 
En helt fantastisk bild på mamma Maja - Bombax Copy-Cat. En hund av särskild betydelse mellan dåtid och framtid. Är en länk i vår gamla gamla tiklinje från tidernas begynnelse till att vara mor till Q-barnen med Qrius, Qubec, Qhasper och Quila i spetsen men också Nappe vår härliga jaktchampion Bombax Napoleon. Nu även farmor till fina Z-kullen bland annat till Zulthan - Bombaxdagens BEST IN SHOW! Kolla så lika...
 
 Sonen Hjalmar... Äpplet faller inte långt från trädet...
 Hjalmar i rörelse - han är en sån där härlig hund som visar sig själv...
 
 Vad skall det månne bli med dessa fina bröder i Z-kullen, Zune i stilstudie... Nu förstår säkert värdet av en proffsfotograf på plats...
 
 Zirhie, det är frukost nu!!!
 
 Norrköpingsutställningen tillhör en av våra absoluta favoriter. Underbar camping och underbara omgivningar...
 Kvällspromenad i Himmelstalund....