Höst i Borka

Ja, nu är det höst i Borka men det tog ett tag innan jag fick ta reda på det. Dagen började med att systeryster kom och hämtade sin kvarglömda dator från igår så vi passade på att fika och talas vid. Sen var det dags att skriva delrapport på min nya halva på jobbet. Jag hade påbörjat litegrand redan igår men idag kunde jag göra klart det sista. Det kändes riktigt bra! Så vi bestämde oss för en tur till stan för att äta lunch. Och vi hade letat på nätet efter menyer och bestämt oss. Fjärde restaurangen vi besökte åt vi på. Den första och andra hade slut på mat och den tredje hade inget som passade oss så det blev kina-mat på stan. Supergott.


En fantastisk god buffé hade de på restaurangen vi åt på idag. Även Sushi fanns som buffé! Rekommenderas.

Eftermiddagen ägnades sedan åt minnesanteckningar och mailhantering. Det blir mycket tid på min nya halva ett tag nu. Tills det reder sig. Med det ena och det andra. Men kl. 1615 kunde vi packa den perfekta lilla familjen in i den perfekta lilla Saaben och bege oss mot vår perfekta lilla stuga. Vi är en perfekt liten familj i den bemärkelsen att baksätet upptas av Musse och Raija i en bur och bredvid och utanför buren boar Embla och Zirhie och därmed är baksätet fullt. All packning går perfekt in i bakluckan och två stolar i fram passar ju perfekt till CG och mig! En hund till så blir det för fullt och en människa till - nix går inte heller!

Så kom vi då efter 1 timme och 45 minuter fram till stugan. Lagom körtid. Strålande sol. 23 grader varmt. Som vilken sommarkväll som helst. Nu blev dessutom nya E4a bygget påtagligt eftersom de har stängt av vägen för att göra klart vår framtida avfart. Så vi fick åka av vid Ångersjön och tvärsa över till gamla E4an och sedan ut till Borka. Snart öppnas nya sträckningen. Läs mer på http://www.hudiksvall.se/templates/Page____7290.aspx,

Nu övergår jag till att berätta i bilder och se så rosa en himmel kan vara eller hur bloggvänner! Stor helgkram från havet till mina trogna läsare och familj.


Världens vackraste utsikt från datorn? Se så vackert höstigt vi har utanför vårt köksfönster? Här sitter jag och jobbar om dagarna!


Det är så vackert ute nu att jag inte tror det kan vara sant. Världen måste vara photoshopad! Kan den verkligen vara så här fin?


När vi kom upp till Borka var kl. närmare 1800 på kvällen och skymningen svepte in.

 
Höst i Borka. Nu har det redan gått en hel månad sen vi hade lyskväll!


Idag var det exakt 23 år sen min man och jag förlovade oss. Det är en histora det kan jag lova. Den kommer här endera dan :-)


Solnedgång i Borka. Stillhet och eftertanke.