🐑 🐗 Mina braiga måndagar ... 🐘 🐜

Plötsligt brann det av ett skott alldeles precis bredvid huset. CG hade precis gått ut genom dörren med Zirhie, Tuva och Ecco lösa och Hjalmar i koppel. Det var också folk som rörde sig i skogen, förmodligen närmsta jaktlaget ute och spanar efter vår unggris som var på besök för någon vecka sen. Djuren trivs i våran skog. Inte undra på så vacker som den är.
 
Själv var jag på ytterligare ett härligt sommarpass. De är ganska få den här tiden så man får verkligen passa på när man dels är hemma och dels hittar ett pass som passar. Trots det verkar det som om konditionen håller i sig, än hänger man med 😊 🚶
 
Min semesterperiod ett börjar idag och varar en hel vecka. Härligt, det blir till att njuta eller bli "busy doing nothing at all" kanske. Härlig text! Idag har vi också anmält lite hundar hit och dit och betalat en del räkningar. Det är ju inte lika kul men ska göras.
 
Det är lugnt och skönt i huset på morgnarna. Zirhie är värst - hon sov till halv ett idag! Tokan. Sen åt hon sin frukost. Det är semestertider det!
 
Lev väl, lev semester... trots vädret...
 
 
Två passande 70-årspresenter. Rödvinsglas med Borderterrier och rödvin med en labrador på. Tusen tack till familjen Hillman och Wiik och familjen Stålbrandt!!!