🍁 Härliga höst 🍁

Den enda nackdelen med hösten är att den tar slut och ersätts med en tråkig vinter. Och mörker. Men än så länge har vi fina dagar, dock varvas de fortfarande mellan sol och regn och har vi tur är vi hyfsat torra när vi kommer in efter promenaderna, annars inte.
 
Var uppe tidigt i morse och jobbade framför datorn. Efter dagen var jag nöjd med resultatet. Jag ska korrekturläsa en sväng imorgon också, man får nya ögon när man sover på saken
 
Slutade jobba vid halv fem då det var dags för ett träningspass och lite matinhandling, plus lite grejor på nya ÖoB om ligger i Stenhagen. Billigt och bra, passade på att handla två par glasögon för 10 kr styck. Jag tappade bort mitt vardagspar i skogen idag. Och så blev det lite muggar och servetter och annat bra att ha inför spårdagen på lördag.
 
Mörkret sänkte sig på vägen hem och jag tänkte då på att samma ljus kan skilja så mycket, dvs. höstmörkret är mycket mörkare än samma ljus på våren, det är något märkligt med det där. Det ligger förmodligen i betraktarens öga och känsla för vår och höst.
 
Zirhie och valparna mår bara bra, de är nöjda och runda om magen. Svårt att ta kort, men ska försöka lite imorgon när det är ljusare. Här lite från dagens aktiviteter.
 
Just ja, vi firar ju 25 år idag maken och jag som förlovade. Vi förlovade oss vid Franska Rivieran 30 september 1988. Man undrar verkligen vart tiden tar vägen.
 
Ha nu en fantastisk vecka, jag vet åtminstone en som fyller jämt denna vecka - se nu till att den blir så bra det bara går! Kram på er!
 

Härlig höstdag har det varit idag. Lugnt och behagligt hemma.
 

Hade tur med sol på eftermiddagens promenad.
 

CG och Eddih. Vi räknar ledsamt neråt... nackdelen med uppföderiet är att alla go-hundar inte kan stanna kvar, synd, jag skulle nog kunnat haft en drös raringar här...
 

Några små gula, kanske räcker de till en  macka?
 

Raija och Tuva är med och kollar svampstället...
 

Visst är det ett fint kort som jag tog idag? Kombinationen höstfärger och himmel?
 

Halvdan kvalitet på det här fotot på Cullen. Zirhie äter mest skinka, köttbullar och frolic, anstränger sig riktigt för att putta undan hundmaten. Äter på min tallrik som jag åt på när jag var liten. Mys i valplådan. Här ser ni den fina hanen till vänster och den blå tiken till höger.