🌌 Sista dagen i februari 2014 🌌

Maria-dagen är det idag så grattis till alla Marior! Här var vi uppe före tuppen igen, jag fick väcka honom för att han skulle göra sitt jobb! 😉! Men det är nästan så man tror att man försovit sig när det börjar ljusna sådär dags på morgonen. Men det är ljust snart vid halv sex. Och då blir det mycket lättare att gå upp på morgonen.
 
Fint körväder både upp och ner från Gävle och en trevlig kurs på förmiddagen, skrivarjobb på eftermiddagen. En pysseldag för CG som lämnat Rakel och Ecco hos Schelinarna i Iggesund och sen fortsatte till Jättendal och proffstrimmaren Trude som gjorde "det sista" på Hjalmar inför resan.
 
När han väl kom hem sa Zirhie att hon nog kunde tänka sig att ha lite lattjo lajban så det var bara att sätta henne i hall/sovrumsdelen så länge. På måndag blir det lugnare dock!
 
Nu är kvällen sen igen och vi har inte hunnit äta. Men vi har lyxmat ikväll, det blir Hummersoppa med Cognac. Det är ju fredagsmys vetja.
 

Ikväll blir det en härlig bild från en hård vinter i Näsviken när Julhia var liten. I år fyller J-kullen 11 år. Som sagt, det är otroligt vad tiden går. Julhia har ju en ung släkting i valplådan nämligen ett barnbarnsbarn. Och inte hann jag foto honom i veckan heller. Vi hoppas att det blir lite foton så småningom i alla fall! Lev väl och ha en fin helg kära bloggläsare