😨😖 Liv och o-liv 😐😍

En dag med blandade känslor. Började med att träffa en riktigt efterlängtad gammal (inte i ålder men) vän som vi inte träffat på 15!!! år. Var nog vår första hundvakt om jag inte minns fel, i Näsviken. Helt otroligt vilka band man knyter till människor trots att det går eoner mellan mötena. Jag har en massa tankar om det och laddar för en blogg om relationer endera dagen. Men jag måste få ladda lite till. Tuva och Zirhie var redo för en helg i Hälsingland, men vi ville prata mycket mer Henrik och vi, kändes det som... Tiden går fort när man myser...
 
Igår ringde ett av mina närmsta ❤ Johanna (som jag gått och tänkt på flera dar) och undrade om jag kunde komma förbi som idag. Jag är varmt engagerad i mina "barnbarn" och vill umgås all möjlig tid, så det passade utmärkt. Alex hade feber med Tobias var pigg och glad som alltid. Vi gjorde alla de där gos-grejerna och stå-ut-med-feber-grejerna som man kan tänka. Typ allt man kan komma på. Riktigt kärlekstankad när man rullar hemåt med goa Saaben.
 
Så vad kom jag hem till? Ett hus utan CG och utan hundar... Obeskrivligt. O-liv. Om dagen med Alex och Tobbe var liv så var hemkomsten O-liv. Dött. Öde. Tyst.
 
Nej, så vill inte jag ha det mer än nån enstaka dag. Tur att vi reser norröver imorgon och njuter Jämtland några dagar.
 
Nu får det vara nog för ikväll. Tack för att ni orkade titta in i mitt cyberhem i värmen. Njut den fantastiska sommaren 2014! Kram!
 
Nej, jag kan ju inte låta bli att publicera denna fina bild på Rosso. B. Pavarotti. Det är ett verk av Petra och Trude. Vi åkte på utställning "någonstans" och Trude och Petra var hundvakter. När vi kommer hem säger Petra - vi har tagit ett bra kort på Rosso. Ok, säger jag, med all skepsis i rösten eftersom han inte gick att fotografera av någon anledning. Han stod aldrig fint. Och döm om min förvåning när de visar detta finfina kort på en av kennelns STORSTORA personligheter och stoltheter genom tiderna. Tusen tack Petra och Trude för era fotoinsatser på den tiden. Rosso och Embla kommer alltid att vara vårt fokus i kenneln oavsett hur gamla de blir ❤❤❤
 
Heads inside out - ett av kennelns varumärken... Underbara Rosso...