😊 Göteborg i hjärtat... 😊

Nu är jag hemkommen från solsidan av Sverige - Göteborg. Jag och min handledare Inger har länge pratat om att skriva en artikel till ett temanummer som har deadline nu under våren. Fanns något bättre sätt att starta det projektet än att ses en halvdag och skissa för en planering och fördelning av arbetet?
 
Och idag var det således dags. Vi var uppe med tuppen och jag hoppade på sjutåget som endast var någon minut sent. Då hade jag bra marginal mellan tågen i Uppsala och till Göteborg. nerresan gick således alldeles utmärkt. Det var en mycket speciell känsla att återvända till Göteborg efter disputationen i oktober, det var som att återuppleva lyckokänslan på nytt... jag var alldeles varm i själ och hjärta resten av dagen... det var som att kliva in i universitet med en helt ny och underbar känsla, extra trevlig start blev det när Gun-Britt kunde följa med på vår lunch som vi inledde med. 
 
Så gick resten av dagen i rasande fart ända fram till det var dags för mig att ta tåget norrut, då slutade farten på SJ, förseningen med över 20 minuter gjorde så jag missade anslutningen till Uppsala och fick vänta ytterligare en timme innan jag kunde kliva ut på perrongen i Uppsala. Lång dag och lång resa och jag har dessutom fått uppleva alla möjliga väder, lätt vårvinterregn i Göteborg och snöblandat regn och slask och vintervägar i Uppsala och Skuttunge.
 
Men mer än så här blir det inte en dag som denna, i morgon är det inte en jättetidig morgon men det är ändå en dag i seminarier så ladda måste jag ändå göra före sju ... så lev väl, njut Göteborg... 
 

Det är en och annan centralstation som passerar i mitt liv just nu, i olika väderlekar, men den sista dagen i januari 2018 har varit riktigt inspirerande och peppande - tusen tack för idag Inger 😊