🌌 Det snurrar nästan i huvudet av allt... 🌌

Oj, vad händelseintensiv period vi befinner oss i just nu Team Bombax och Team Stafberg. Om vi börjar med Team Bombax så kick-startar jag min vidareutbildning på andra raser med en examination på Sheltie på söndag. Jag som verkligen inte är något för examinationer. Och dessutom är det två rasspecialister som ska avgöra mina kunskaper. Nåväl, jag har redan förlikat mig med tanken på att jag inte klarar det. Och hur jag hamnade i denna situation? Jo, en domarkollega ringde och övertalade mig att göra en examination i stället för att gå elev. Och som ni förstår så lyckades han. På lördagen deltar jag på SDHKs special som elev på Phalène och Löwchen. Det ska också bli spännande men det är mycket att hålla i huvudet med alla standards. Det är tur att jag får vara ute i spårskogen och tanka naturkraft mellan varven.
 
Inte nog med att jag har satt min domarutbildning på intensivläge, vi fortsätter förstås att både ställa ut och planera avel i samma utsträckning som tidigare även om det ibland blir en omöjligt kombination. Tur att vi har en hel del fina hundar sålda, det är nämligen ok att ställa icke-ägda hundar. Så i helgen är det Chilli och Lukas som ska ut på äventyr. Lukas som ska gå i veteranklass för första gången. Han har inte varit med oss på flera år känns det som. Den planeringen kräver också sin man, dvs. vilka hundar som ska med på de olika utställningarna beroende på vad jag gör för tjänstgöringar och vilka pälsar vi har.
 
Så jag tog helt enkelt en ledig dag idag. Det var så skönt. Efter frukost skjutsade jag CG till tåget eftersom han skulle hämta husbilen idag. Den är ju på verkstad i Jönköping där vi måste lämna in den så fort det är garantijobb. Och eftersom vi har fuktförsäkring så lämnade vi den där i höstas. Men döm om både CGs och min förvåning när det visade sig att det inte fanns någon fukt alls i bilen. Det var alltså inget fel på den! Helt otroligt. Jag sitter fortfarande med hakan i knäet. Så fuktkontrollanten i Enköping måste ha mätt med något instrument som tydligen inte fungerade som det skulle. Härligt. Nu är det bara elen som inte fungerar. Det ska Engströms i Uppsala laga men vi kör med den ändå och tar med elaggregatet så löser det sig. Cg är alltså på väg hem med husbilen och räknar med att parkera framemot 10 ikväll. Fantastiskt bra!
 
Den här helgen ska Tilde också åka hem till Tyskland. Det kommer att bli tomt tomt tomt. Hon är en sån toka och får oss att skratta flera gånger om dagen. Jag kommer verkligen överväga om jag någonsin kommer att sälja valp utomlands igen eftersom man fäster sig så vid dem när de måste stanna 7 veckor extra.
 
Ja, nu blir det inte mer än så här med allt "snurr" som rör sig i huvudet. Vad som är på gång i Team Stafberg tar vi någon annan dag. Men kul är det. Trevlig helg!
 
Nu längtar vi husbilslivet igen... I år är det 24 säsongen med husbil för oss... vi ledsnar aldrig... nästan :-)