♥ Blött, sött, nött, trött ♥

Blött kan man säga att det varit med råge. Sjötomt vid varenda husbil och tält. Oönskad sådan dock! Lera för att ge våra fyrbenta en vacker touch. Lerbad ska ju vara bra sägs det! Men denna fredag var både det ena och andra en aning i överkant, eller ganska mycket faktiskt. I Högbo bruk lämnade alltså dag 1 vädret allt övrigt att önska - drygt. Men tältet kom upp, hundarna visades, certet till Team Bombax/Barrongiz och BIR till Team Rockamore/Akimbos och BIM till Team Axbor/Juniper. Jämt fördelat ;-)
 
Kryper in i skön och varm husbil med bästa Axbor. Äter och småpratar - timmarna går. En av de viktigaste ingridienserna på hundutställning - vänner ♥ Sådana fanns det gott om idag! Trivs!
 
Rakel i nätt på gränsen för lång päls. I regnet. Annars troligen inte. Visar bästa sidan X med CK och 2 i jaktklass. Kanske certen låter vänta på sig till 2013?
 
Fryser. Kryper in i husbilen igen. Öppnar till hundarna. Lyfter inte på huvudena, bara ena ögonlocket. Ser vädret. Suckar. Endast Eddih håller ut och leker en stund.
 
Så oavsett väder behövs det promeneras. Tar en lång promenad. Runt sjön. Men inte trots allt. Såg inte så här från sidan hur stor sjön var. I regnet.
 
Kl. nio. Dags för en kvällspromenad. En kortare variant  Kvällens sista. Matte nött av dagens alla intryck och händelser.
 
Väljer en vilsam ensam kväll med standards på foxterrier slät och sträv. För aspiranttjänstgöring imorgon. En! sträv!
 
Först ska jag titta på border och så blir det lite annat pyssel innan det är dags för aspiranttjänstgöringen. Har min foxterrier släthårig ganska klar för mig ♥ Suss gott och lycka till med allt vad vad ni gör denna helg.
 
Trött och sött på en och samma gång ♥
 

Sött trött nött ♥
 

Blött men äntligen får Eddih ha alla tuggissar för sig själv ♥ Inga finare "damer" går ut i detta väder ♥
 
Favorit i repris. Finns förstås saker att säga om denna hund men helheten är fantastisk tycker jag. USAs vinstrikaste hund alla raser 2010! Denna fina hund har etsat sig in på min näthinna där han kommer att befinna sig även under morgondagen...