🚙 Våra bilar får verkligen rulla på vägarna 🚙

Idag ringde telefon redan kl. åtta och personen ifråga berättade att Rakels parning hade gått superbra, så då fick vi vända upp och ner på dagens planering och CG stack iväg för att hämta hem henne igen så hon kunde återförenas med sin matte i Hudik på kvällen. Men det var mycket som skulle göras innan vi kunde lämna henne utanför hotell Hudik. Kl. var närmare åtta innan kvällen kunde avrundas.
 
Och Tuva fick åka till frissan idag för att bli fin inför morgondagen. Så passade vi på att inta IKEAS julbord, vårt första för i år. Supergott, massa mat och endast 99 kronor. Halva Uppsala hade kommit på samma idé så det var nästan svårt att få en plats att sitta på.
 
Så var det dags att ta hand om mailet som kom i morse om intresse för Bodil. Så fick hon prova hos den intresserade familjen över helgen så får vi se på söndag om det har gått bra. Det kommer säkert gå bra - Bodil är en liten tuffing.
 
Så vände vi nosen norröver och färdades mot Iggesund och Hjalmar där fästmön Zirhie och deras gemensamma barn Blåzza skulle stanna över helgen. Hela familjen tog emot, grabbarna hälsade glatt välkomna. Hjalmar i perfekt kondition inför nästa helg. Han åker med oss ner på söndag så "familjen" får vara samlad en dryg vecka nu 💕
 
Nu så hade vi kommit fram till Hotell Hudik och fick ett jättefint rum. CG hämtade mat medan jag rastade hundarna.
 
Nu blir det spännande att se vad som händer imorgon! Godkväll alla, ha en skön helg. Särskilt systeryster som fyller år imorgon. ❤
 

Nu är det bara en enda dag kvar på november månad som jag alltid bävar för, bara att ta sig igenom mot jul och lite ljus, men i år, vilka härliga dagar, så mycket sol! Härligt!
 
Mysiga dagar i november 2013...
Bus i solen...
 

Före besöket hos frissan...
 

Försöker fota lite valpar... går sådär...
 

Men där kom hon ju med...

Bus med valparna på gården, men Bodil är runt fötterna eller någon annanstans....
 

hej hopp här kommer jag, Blåzza i bustagen...
 

Men vilket trevligt hotell som välkomnar med matskålar, tuggpinnar, bajspåsar och....
 

...en egen bädd med mysfilt i med tassar på  - gulligt - eloge till hotellservicen...