🌛 Försvinnande fredag 🌛

som var över på ett ögonblick och egentligen vet jag inte varför, den har liknat alla andra dagar så. Det är säkert tiden som har en högre frekvens på fredagar. Har haft en bra dag vid datorn och nu längtar jag till Göteborg nästa vecka. Många roligheter på agendan. Bo hos Karin, träffa Petra och så njuta vetenskap och fantastiskt skickliga handledare. Men innan dess hinner det hända en del förstås. Det är ju nästan en vecka innan jag åker.
 
Vi har haft ytterligare en mysdag med Tuva och resten av flocken. Hon är numer helt godkänd som en som kommit för att stanna. Hon sover hela nätter och gör ute när det är dags att gå upp, äter redigt och är glad och pigg. Framför allt när vi är ute på promenad. Då är livet fullständigt sorglöst!
 
Vädret har varit något kylslaget idag. Det blev lite höstkänsla i luften, men nu vankas det högsommarvärme igen till veckan. Så låt oss njuta lite mer av sommaren.
 
Cg gjorde lite ärenden på stan medan jag passade på att köra ett pass. Hämtade nya hundmaten (nu testar vi Four Friends med Aloe Vera). 
 
Så fick Tuva hundvakt också när vi ska fara omkring i september. Skönt grannen! Ni kommer att bedåras. Ses på söndag.
 
Imorgon kommer vi att ha en härlig dag på "Ostkanten" där det blir en familjedag med borderterrier på agendan. Jag har bakat bullar och ska bjuda valpköpare som är där på lite fika. Vi hoppas på uppehåll!
 
Ha en fin helg alla, oavsett var ni är eller vad ni gör!
 
 

Nu är det Black & White hos kennel Bombax...Jag har alltid hävdat att det antingen är svart eller vitt 😊
 

Idag hjälper Tuva matte med bullbaket...
 

Och är på världens bushumör på promenaden...
 

Ger leksignaler till Brasse som gärna hänger på...
 
men han fattar ju inte att det är en liten hund, så han försöker ta terriergreppet i nacken...
 

Då är det bra att man kan gömma sig bakom husse...
 

Sen behöver man vila lite...
 

Nu börjar hon känna igen sig också och vågar smita iväg från oss några meter, men kommer glatt när man ropar.
 

Oj oj oj dessa ögon... kan charma vem som helst. Idag hade CG en beskrivning och matten föll helt pladask för Tuva. Trodde nästan hon tänkte tinga en valp 😊
 
 

Så blev det lite nya leksaker idag också. Så bra, lite bättre ordning när man har valpar borde väl en uppfödare ha, tycker Tuva...