🐶 Med Collie i centrum...🐶

Allt verkade vara på plats idag. Solen strålade utanför fönstret när jag vaknade imorse. Graderna kröp allt högre upp, jag hade gott om tid att njuta hotellfrukost med sista laddningen i standarden. Sen var det skönt att glida in på brukshundklubben i Jönköping, dra i handbromsen och sen vara vid ringen i god tid.
 
Så fick jag äntligen starta elevtjänstgöringen. Vilken himla lärorik dag det blev idag! Tusen tack! Endast den långa - men vackra - resan hem kvar av dagen, tog en annan väg hem, med andra ord undvek jag Stockholm, där åker jag ju så ofta ändå, valde Strängnäs, Flen, Enköping, Uppsala och hem. Broöppning vid Hjulstabron. Det var länge sen jag stannade för broöppning där, kommer inte ens ihåg när det var, vet bara att vi hade husbilen full med hundar då, på väg till utställning någonstans...
 
Hursomhelst var det väldigt mycket "borta bra, men hemma bäst-känsla" att kliva in till Team Bombax ikväll. Lycklig och nöjd med ett jättefint omdöme från domaren och rasspecialisten på elevtjänstgöringen...
 
Så nu lever vi väl, vi lever med collie, både kort- och långhårig i centrum... och imorgon är det grabbarna guld som är i centrum bland annat, underbart!
 
En jättefin veteran blev bästa hane idag, nästan som 2016, då en underbar veterantik vann alltsammans...
 

En mycket vacker tik blev bäst i rasen...
 

En juniorhane blev bästa hanhundstvåa med cert, så superfin för sin unga ålder... har nog en fin framtid...
 
 En mycket bestämd veterandam, som bestämmer själv hur saker och ting ska göras, hur man bestämmer sig för att gå och stå... vilken personlighet!
 

Harvey är på kollo i Skuttunge hos mamma Blåzza, kanske husse tar farväl med lite "snack" och kärlek... fin bild är det i alla fall, tack Mats för att jag får "sno" alla era fina bilder och rapporter... hoppas ni har en fin resa!