🤗 Borta bra och hemma bäst... 🌹

Ikväll blir det bara en kort och snabb blogg eftersom jag är alldeles för trött för att skriva ner tankar och reflektioner. Jag kom precis hem när klockan är närmare halv tio i stället för att komma hem före kl åtta, allt beroende på tågkaoset som råder i landet och som aldrig verkar ta slut. Alldeles precis därför bokade jag ett tidigare tåg, det skulle avgå 15:34, strax efter två fick jag meddelande att det var fordonsfel. Två timmar försenat skulle tåget bli. Jag bokar snabbt om till Enköping i stället och lyckas ta mig hem två timmar snabbare trots allt, men är ändå försenad.
 
Tråkigt avslut på en superdag och kväll, en superkväll med ungdomarna och en effektiv strukturdag med Inger med inslag av god mat och en massa reflektion och fenomenologiska utflykter i livet.
 
Så tack för mig, nu skulle jag önska att jag kunde säga som Alex, nu har jag åkt tåg klart...
 

Inger hittar en supermysig fiskrestaurang som bjuder en helt utsökt lunch med utsikt över Kungstorget, man kan tro att det är vår ute, men går man ut så inser man att det dröjer, det var verkligen isande kallt i Göteborg 🍤