😄 Iggesundsrevy och årsmöte...😄

Det varierar i livet må jag säga. Först blev det äntligen fredag så jag kunde rulla upp mot Hudiksvall och en tjejkväll med Gudrun och Marie på Iggesundsrevyn. Trots att vi bodde där i 15 år var vi aldrig på den. Antar, med facit i hand, att vi missat en hel del. Jag skrattade och skrattade. Tårarna rann. Det var en härlig föreställning. Det går liksom inte att återberätta om den. Man måste vara där!
 
Innan vi så lyxigt blev skjutsade på revyn av Filip, Maries son, så åt vi god mat på Medelhavskällaren, drack ett glas vin i Gudruns fina lägenhet och bubblade på om allt. Det var kul att uppdatera sig lite om de hus som ligger runt om torget där Gudrun bor. Vi hade en del att uppdatera också rent skvallermässigt. Mycket skratt blev det.
 
Så kvällen blev sen. Riktigt sen. 02:46 släckte jag lampan. Tusen tack för en superkväll tjejer! Men redan före åtta var jag vaken igen och det var dags att ladda om från revy till årsmöte. Det kanske inte var lika roligt men det gick lugnt och stillsamt till och vi fick ju pris både som vinstrikaste uppfödare och Maria med LiRe blev vinstrikaste lydnadshund. Grattis till oss och Maria.
 
Nu är vi hemma igen och alla är rastade och utfordrade. Det leks för fullt i bägge hagarna. Imorgon blir det mycket valpgos då tre familjer kommer hit och hälsar på under dagen. Tur att det är lite tikar parade runt om nu för Zirhie får, som sagt, inga valpar och det är många som är intresserade av border igen som det verkar.
 
Hur som helst. Kvällen blir ung. Pizza med soffhäng står på schemat. Tack för titten och välkommen åter, tills dess ha en riktigt trevlig lördagskväll och söndag.
 
CG tar emot pris för vinstrikaste uppfödare ännu en gång, lever inte på gamla lagrar så här 53 sedan starten med rasen. Utdelare är i mitten ordförande Anna-Karin Bergh och till höger sekreterare Anja Svensson.